Piatra-Neamț: Ce țepe ne mai trag aleșii locali!

Consiliul Local Piatra Neamț este împărțit în două. Pe de o parte sunt consilierii PNL care il au alături și pe primarul Dragoș Chitic și alianța majoritară PSD+PMP+ALDE.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Grupul PNL vine cu inițiative care sunt picate pe capete de către Alianța din jurul PSD iar pe partea cealaltă, majoritarii (PSD+PMP+ALDE) ne servesc fumigene care mai de care mai trăznite.

Vă mai amintiți cum consilierii PSD și ajutoarele din PMP și ALDE au descins la Grădina Zoo? (articol – AICI) Cu surle și trâmbițe, cu presă și fotografi după ei, aceștia au deplâns condițiile de acolo și au promis că vor iniția un proiect de hotărâre care să reabiliteze parcul Zoo. Dacă nu ar fi fost doar o fumigenă servită presei, am fi regăsit în amendamentee la buget și unul dedicat modernizării acestui spațiu. Doar că am luat țeapă. Nu noi, ci locuitorii orașului.

Un alt episod interesant a fost acela al Zilelor Curții Domnești. Aici ipocrizia unora dintre consilierii locali a fost maximă. Au venit să-și afișeze zâmbetul la poza de grup (vezi foto), în primul rând, după ce, în urmă cu 2 săptămâni votaseră pentru reducerea bugetului evenimentului respectiv. Dispreț, tupeu, ori amblele…

Consilierii PMP au avut curajul să promoveze o inițiativă legislativă care să-i ofere unui coleg consilier PMP un spațiu pentru fundația pe care o conduce. Ca să fim clari, toate fundațiile de profil trebuie susținute și ăsta a fost argumentul consilierului PNL, Mihai Obreja, care a intervenit și a recomandat, într-un mod foarte pertinent, că trebuie făcută o analiză înainte de a se lua o hotărâre. Doar că, după ce i-a fost respins proiectul cu spațiul, consilierul PMP Cristian Ungureanu a început cu amenințări de ”răzbunare politică” pentru cei care au votat împotrivă. Tupeu? Curat tupeu…

Încheiem cu alte două subiecte: Piața Centrală și problemele de la Locativ Serv. Toată lumea știe că de 3 luni, alianța PSD+PMP+ALDE votează împotriva deschiderii pieței. Așa că au hotărât să constituie o Comisie care să analizeze caietul de sarcini. Am avut parte de 3 întâlniri sterile, un fel de joc de glezne, cu televiziuni și fotografii, care să arate că ”se lucrează” dar în care nu s-a stabilit nimic concret. Din nou, țeapă!
La fel s-a întâmplat și la Locativ Serv, unde a descins o comisie doar pentru concursul de frumusețe din fața camerelor de luat vederi pentru că despre vreo hotărâre, o soluție ori altceva concret nu am auzit. Țeapă…

Astea au fost ultimele 3 luni de activtate a majorității din Consiliul Local Piatra Neamț, presărate de momentele antologice ale ședințelor care l-au avut președinte pe Cristian Tihenea, bâlbele și ieșirile necontrolate ale acestuia fiind cele mai gustate de public. (un exemplu poate fi citit – AICI)
Atât!

Merită citite și:

La Piatra-Neamț ne așteaptă o vară cu gândaci și rozătoare „grație” PSD+PMP+ALDE

Penibil! PSD+PMP+ALDE au votat împotriva deschiderii Pieței Centrale fără să citească proiectul

Primarul Dragoș Chitic: „Domnilor şi doamnelor din PSD, chiar vreţi să ne distrugeţi oraşul?”

Pentru a treia oară, consilierii PSD+PMP+ALDE au votat împotriva deschiderii Pieței Centrale

PSD lovește din nou! Desființează aparatul tehnic al primarului Chitic

Bășcălie din partea PSD-PMP-ALDE pentru o investiție a unui consilier din Piatra-Neamț

Mulțumită PSD și aliaților, Piața Centrală din Piatra-Neamț va fi deschisă la Paștele…Cailor

Angajații disponibilizați de la Locativ, disprețuiți de PSD Neamț

PSD nu vrea ca deputatul Iulian Bulai să aibă cabinet parlamentar la Piatra-Neamț

PSD Neamț și-a amintit că Piața Centrală a ars. Dar a uitat ceva…

Alianța PSD-PMP-ALDE a lăsat CN Petru Rareș și LPS fără banii promiși

Municipiul Piatra-Neamț, pus la o cheltuială inutilă de PSD-PMP-ALDE

FRF vrea două meciuri internaționale la Piatra-Neamț. Alianța PSD-PMP-ALDE a votat împotrivă

Alianța PSD-PMP-ALDE, o nouă ispravă la Piatra-Neamț

PUBLICITATE