Angajații disponibilizați de la Locativ, disprețuiți de PSD Neamț

Scene incredibile în ședința Consiliului Local de astăzi, 15 martie 2017. După epuizarea proiectelor de pe ordinea de zi, o parte din salariații Locativ Serv, concediați de către directorul interimar Jănel Iosub, au dorit să ia cuvântul.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Deși au vârste cuprinse între 50-60 de ani, unii din ei au operații pe cord, rate la bănci și copii în întreținere, nu au părut să-i convingă pe consilierii locali din majoritatea PSD-PMP-ALDE. Mai mult decât atât, aceștia au intervenit, întrebându-i pe proaspeții disponibilizați cine le-a dat dreptul de a veni în ședința consiliului local și dacă au reclamații să meargă la instituțiile statului.

Jenant spunem noi, atât timp cât problemele de la Locativ Serv sunt pricinuite tocmai de hotărârile AGA din care fac parte consilieri PSD și ALDE, iar decizia de concediere a celor 7 persoane este semnată de către directorul PSD, Jănel Iosub. Unde puteau merge acești oameni să se plângă, dacă nu la cei care au în atribuții în „reprezentarea intereselor municipiului Piatra Neamț la SC Locativ Serv SRL”?

După ce au apostrofat și tras la răspundere angajații disponibilizați ai Locativ Serv, consilierii PSD-PMP-ALDE au părăsit ședința susținând că Nu este cor de bocitoare

Persiflarea și disprețul pe care această majoritate îl arată angajaților cu pricina pe de o parte dar susținerea pentru directorul PSD Jănel Iosub, sunt întărite și susținute de declarația liderului PSD Neamț, Ionel Arsene, care a caracterizat intervenția oamenilor de astăzi, în cadrul ședinței de Consiliu Local, ca fiind acțiuni huliganice.

„Aici nu vorbim despre ce spun unii. Că și oamenii care au ieșit în Piață au spus că Ordonanța a fost ilegală și Curtea Constituțională a zis că a fost totul corect. Nu vorbim de ce spun unii. Vorbim de respectarea legilor statului român.” – a declarat președintele PSD Neamț, Ionel Arsene

Din informațiile pe care le avem, în locul persoanelor concediate, directorul SC Locativ Serv va contracta firme care să preia atribuțiile acestor oameni. Nu vedem unde ar fi economia la bugetul societății prin externalizarea acestor servicii, atât timp cât firmele facturează TVA și vor urmări să aibă un profit substanțial.

Nota Bene – Suntem conștienți că angajații proaspăt disponibilizați de la Locativ Serv nu au avut toate cuvintele la ei și probabil, cu emoții și supărări, nu au știut cum să se exprime. Numai că acești oameni nu au șoferi personali nu încasează sume uriașe de bani și nu și-au dorit decât să vă spună problemele lor.
Domnilor consilieri PSD-PMP-ALDE, dacă NU AȚI VRUT să faceți nimic pentru ei, ați fi putut măcar să-i ascultați.

sursa video: Neamt TV
PUBLICITATE