PSD lovește din nou! Desființează aparatul tehnic al primarului Chitic

După ce președintele PSD Neamț, Ionel Arsene, a alocat în bătaie de joc, suma de 60.000 lei pentru investiții în Piatra-Neamț, astăzi (30 martie) și-a pus majoritatea PSD-PMP-ALDE să dea o nouă lovitură administrației municipiului Piatra-Neamț.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

A desființat postul de administrator public al orașului precum și 3 posturi de consilieri ce făceau parte din aparatul propriu de lucru al primarului Dragoș Chitic.
De menționat că aparatul de lucru al primarului lucrează pentru interesele municipiului Piatra-Neamț și nu pentru a-i ține de urât, pentru a scrie discursuri sau pentru a-i face poze primarului.

Se pare că întâlnirea de taină de acum câteva zile ce a avut loc la Hanul Răzeșilor (vezi articolul – AICI), organizată de Ionel Arsene și-a produs efectele astăzi în ședința de Consiliu Local. Pe lângă faptul că majoritatea din jurul PSD a votat din nou împotriva deschiderii pieței centrale, au atacat direct activitatea primarului Dragoș Chitic.

Uluitor este că președintele CJ Neamț, Ionel Arsene, tocmai a dat drumul la angajarea noului administrator public al județului (county-manager), concursul fiind deja câștigat de Oana Bulai, activist PSD și om apropiat președintelui Ionel Arsene, iar la Piatra-Neamț îi desființează municipiului acest post de administrator public (city-manager).

PSD și Ionel Arsene nu sunt la prima „făcătură” de acest fel. Astfel, pe 21 februarie 2013, i-au aplicat președintelui Culiță Tărâță aceeași metodă, desființându-i aparatul propriu de lucru și blocându-i pe viitor posibilitatea președintelui de a-și mai angaja administrator al județului. Uite că la 4 ani distanță, Ionel Arsene își poate angaja fără probleme administrator public.

Se pare că PSD și aliații PMP și ALDE, nu se opresc până când nu vor deține controlul absolut pe orice mișcă în județ și în Piatra-Neamț, din moment ce au atacat până și aparatul de lucru al primarului.

Amintim că PSD deține președintele de CJ, majoritate în CJ, viceprimar la Piatra Neamț, majoritate în CL Piatra Neamț, societățile din subordinea primăriei, direcțiile deconcentrate, guvern și majoritate în parlament. Mi-a scăpat ceva?

PUBLICITATE