PSD nu vrea ca deputatul Iulian Bulai să aibă cabinet parlamentar la Piatra-Neamț

În urmă cu două săptămâni, publicam un articol în care deputatul de Neamț, Iulian Bulai (USR), a făcut publică, detaliat, suma totală pe care un parlamentar o primește în fiecare lună (vezi articolul – AICI).

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

În aceeași postare, deputatul și-a anunțat intenția de a-și deschide un cabinet parlamentar și în municipiul Piatra-Neamț. Aceasta suma este singura care nu se folosește in scop personal. Jumatate trebuie decontată pe baza de acte justificative, jumatate pe baza de declarație pe proprie răspundere. Imi doresc ca aceasta suma sa fie folosită in mod cat mai transparent. In urmatoarele luni voi reveni cu o postare in care voi explica modul in care aceasta suma va fi folosită de catre cabinetul meu, care va include puncte de lucru in Roman, Piatra Neamt si parțial si Suceava. – a scris Iulian Bulai

Ei bine, astăzi, în ședința de Consiliu Local de la Piatra-Neamț, pe ordinea de zi s-a aflat și acest proiect prin care deputatul solicita, cu chirie, un spațiu de 35 mp, în incinta Complexului Comercial Forum Center (Mall-ul de la Piață)

După ce s-au făcut de râs, neștiind că o astfel de hotărâre trebuie să treacă prin Consiliul Local, cei de la PSD au fost, fără niciun motiv, împotriva acestui proiect.

Așadar, deputatul Iulian Bulai va trebui să-și caute un alt loc pentru a deschide un birou pentru că la Piatra-Neamț, dacă nu ești agreat de PSD, nu ai șansă să îți poți deschide un birou parlamentar.

PUBLICITATE