Pentru a treia oară, consilierii PSD+PMP+ALDE au votat împotriva deschiderii Pieței Centrale

Consilierii PSD și aliații din PMP și ALDE au bifat, în ședința Consiliului Local de astăzi (11 aprilie), o nouă rundă de voturi împotriva preluării și deschiderii Pieței Centrale.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Este a treia oară consecutiv când aceste partide votează împotrivă. Așadar, populația orașului își va face cumpărăturile de Paște în aceleași condiții ca și până acum, la tarabele improvizate în jurul pieței, în timp ce noua construcție de 150 de miliarde va rămâne închisă mult și bine.

Și ca să înțelegem că este o motivație precisă pentru care piața trebuie să ajungă la cine „trebuie”, consilierii PSD și ceilalți din majoritate, au anunțat că lucrează la caietul de sarcini. Surprinzător am spune, atât timp cât la caietul de sarcini nu poate lucra decât un compartiment specializat din primărie, în subordinea direcției economice.

Pe înțelesul tuturor, în caietul de sarcini se va stabili cine se califică la licitație și ce atribuții va avea firma câștigătoare. Dacă domnii consilieri PSD lucrează la acest caiet de sarcini, ne abținem de la alte comentarii…
dar merită să reiterăm ce declara încă de săptămâna trecută primarul municipiului Piatra-Neamț, Dragoș Chitic:
„Actuala putere politică locală formată din alianța partidelor PSD-ALDE-PMP, dorește să controleze totul, până la ultimul fir de pătrunjel!
Piața Centrală este finalizată dar este închisă și o privim cât e de frumoasă. Duminica viitoare este Paștele și puteam să ne facem cumpărăturile din noua piață dar alianța majoritară locală PSD-PMP-ALDE a spus NU. Ce mai conteaza pentru ei dorința cetățeanului dacă la partid li s-a impus să voteze împotrivă?

PUBLICITATE