Bășcălie din partea PSD-PMP-ALDE pentru o investiție a unui consilier din Piatra-Neamț

Pentru cei care nu au carnet de membru PSD, PMP sau ALDE, Consiliul Local Piatra-Neamț vă pregătește o „surpriză”: nu vă mai chinuiți să investiți în Piatra-Neamț fără a avea girul PSD. Cel puțin de asta au dat dovadă consilierii majoritari din PSD-PMP-ALDE (mai puțin viceprimarul Gavrilescu) care s-au abținut (special pentru a nu trece) la un proiect de hotărâre care privea modernizarea și extinderea unu spațiu comercial (montare firmă luminoasă) într-un imobil situat în Piatra-Neamț, bd. G-ral N. Dăscălescu nr.11, bl. T3, parter.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Când au fost întrebați, niciun consilier din alianța PSD-PMP-ALDE nu a reușit să găsească niciun motiv pentru care s-au abținut la acest proiect. Singura explicație pe care ar fi putut-o avea este că respectiva firmă este a unui consilier PNL.

Mai mult decât atât, când li s-a adus la cunoștință că era o investiție de aproape 200.000 euro și se făceau 10 locuri de muncă ba chiar a și plătit 11.000 lei (la bugetul local) pe acest spațiu pe anul 2017, consilierul ALDE, Cristian Tihenea, s-a gândit că e loc de bășcălie și i-a mulțumit ironic: „vă mulțumim pentru participarea dumneavoastră la economia municipiului Piatra-Neamț”.

Și ca să arate că este comandă politică venită ”de sus”, două minute mai târziu, aceiași consilieri din majoritatea aflată în jurul PSD au votat ”pentru” la un proiect absolut identic, dar care nu avea motiv de răzbunare politică.

La cum stăteau consilierii PSD-PMP-ALDE, cu capul în pământ imediat după ce au respins proiectul penelistului Ciobanu, este clar pentru toată lumea de unde le-a venit ordinul, mai cu seamă că nu au găsit nicio explicație pentru votul dat. Doar au luat poziția ghiocelului, păstrând tăcerea.

PUBLICITATE