Mulțumită PSD și aliaților, Piața Centrală din Piatra-Neamț va fi deschisă la Paștele…Cailor

Ieri, 30 martie, în ședința de Consiliu Local, consilierii celor trei partide din alianța majoritară (PSD-PMP-ALDE) au demonstrat încă o dată că nu sunt interesați de oraș sau de cetățeni ci doar execută necondiționat comenzile politice. Una dintre isprăvile consilierilor PSD-PMP-ALDE a fost și respingerea proiectului care privea caietul de sarcini pentru viitoarea licitație pentru stabilirea administratorului Pieței Centrale.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Reamintim că, deși e gata și putea fi deschisă până de Paște, Piața Centrală din Piatra-Neamț rămâne închisă pentru o perioadă nedeterminată. Asta deși social-democratii ceruseră în sedinta precedentă să fie propus cît mai rapid caietul de sarcini pentru viitoarea licitație.

Se pare că graba lor și interesul față de deschiderea acestui obiectiv important pentru oraș a fost doar de ochii lumii pentru că au respins un proiect fără să vină cu niciun amendament. Mai mult decât atât, interesul pentru cine va administra Piața devine un obiectiv major pentru PSD care, prin vocea viceprimarului Luminița Vîrlan, susține că acest caiet de sarcini îl vor face ei.

De notat ar fi și replica unui consilier liberal: „n-a fost încă înființată firma care trebuie să câștige licitația”

Ceea ce s-a prezentat drept caiet de sarcini este un draft de lucru, nu o formă finală a caietului de sarcini cu care putem organiza licitația …  Este ceea ce facem și noi la momentul acesta și ne propunem să venim și noi în fața dumneavoastră cu un caiet de sarcini. – a spus viceprimarul Luminița Vîrlan

Data trecută mi-ați cerut să urgentez caietul de sarcini. Asta am făcut iar astăzi, în Consiliul Local aveați posibilitatea să-l amendați dacă ați fi considerat că nu e în regulă. Nu înțeleg această abordare. Practic, din nou întârziem inclusiv scoaterea la licitație. – a declarat primarul Dragoș Chitic

PUBLICITATE