Consilierii PSD-PMP-ALDE, în vizită la Parcul Zoologic din Piatra-Neamț


Consiliul Local Piatra-Neamț a aprobat ieri (26 ianuarie) majorarea cu 1 leu a prețului biletului de intrare în incinta Parcului Zoo din Piatra-Neamț.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Astăzi, consilierii PSD-PMP-ALDE, au decis să facă o vizită pentru a găsi soluții la „Grădina Zoologică” din Piatra-Neamț pentru a încerca să schimbe condițiile animalelor dar și aspectul estetic al parcului.

„Ne-am adunat astăzi aici, pentru că, după cum știți, ieri am avut trecut pe ordinea de zi, la ședința de consiliu local, un proiect prin care administratorul parcului solicita suplimentarea cu 1 leu al biletului. De la această slolicitare am gândit și această vizită în parc pentru a vedea situația animalelor, pentru a vedea modul în care arată parcul și pentru a vedea modul în care consilierii locali pot srpijini printr-un proiect de parteneriat cu diverse asociații, ong-uri, să reușim să realizăm un proiect prin care parcul să arate altfel și condițiile în care sunt animalele aici, poate chiar o extindere a parcului, poate chiar o mutare a parcului, nu știu, sunt multe de discutat.” – a spus viceprimarul și liderul grupului PSD din Consiliul Local, Luminița Vîrlan

Întrebați despre concluziile la care au ajuns după ce au intrat în parc, consilierii au considerat că singura soluție este „să ne unim forțele” și să solicite sprijinul ong-urilor.

„Deocamdată suntem la momentul la care am intrat în parc. Eu personal, pentru că nu am nepoți să ajung cu ei în parc recunosc că n-am mai fost de foarte multă vreme și doar trecând pe aici, vă spuneam de stridența asta care mi se pare între statuia unui fost primar al orașului, animale, automate, jucărele și știu că mai sunt și niște terase pe aici care funcționează vara. Concluzia este că trebuie să ne unim forțele, cei din consiliul local în principal și solicităm și sprijinul ong-urilor, în vederea realizării unui parteneriat cu ceea ce înseamnă Consiliul Local pentru a reda orașului Piatra-Neamț acest reper.” – a mai declarat Luminița Vîrlan.

D.M.B.
PUBLICITATE