Ștrandul din Piatra-Neamț, mult sub cel din Roman la numărul de vizitatori

De la an la an, Ștrandul din Piatra-Neamț ajunge să fie tot mai neatractiv pentru pietreni, dar și pentru turiștii care odată îl luau cu asalt.

Scriam anul trecut că, deși conducerea Primăriei Piatra-Neamț a anunțat și promis investiții, lăudându-se că ștrandul a devenit mai atractiv decât în anii trecuți, încasările (dar și vizitatorii) au fost mult mai mici în Piatra-Neamț față de ștrandul din Roman. (vezi articolul AICI)

Ei bine, anul acesta se pare că se repetă aceeași poveste. Zilele trecute, primarul municipiului Roman a transmis că în primele patru săptămâni de la deschiderea Ștrandului, 15.600 de persoane au cumpărat bilete.

„În primele patru săptămâni de la deschiderea Ștrandului Municipal, am avut parte de o activitate deosebită și de o atmosferă plină de bucurie și voie bună. În această perioadă, 15.600 de persoane au ales să se relaxeze și să se bucure de soare și de apă (…) În plus, foișoarele din cadrul Complexului „Moldova” (n.red. – zona de grătare) au fost închiriate de nu mai puțin de 367 de ori până în prezent.” – spune edilul din Roman.

La Piatra-Neamț, în aceeași perioadă de timp, potrivit statisticilor pe care le-am solicitat Primăriei, 8.834 de persoane au cumpărat bilete pentru zona de bazine.

Așadar, ștrandul din Roman continuă să îl depășească pe cel din Piatra-Neamț, ajungând să aibă un număr aproape dublu de vizitatori.

De grătare, nici nu mai vorbim. Le vom vedea, probabil, la toamnă (vezi articol AICI)

PUBLICITATE