Ștrandul din Piatra-Neamț, mult sub cel din Roman la vizitatori și încasări

Una dintre cele mai călduroase săptămâni din această vară a fost în perioada 18 – 24 iulie, când mii de nemțeni au ales să-și petreacă timpul liber în cele două ștranduri din Piatra-Neamț și Roman.

Deși conducerea Primăriei Piatra-Neamț a anunțat și promis investiții, lăudându-se că ștrandul a devenit mai atractiv decât în anii trecuți, încasările (dar și vizitatorii) au fost mult mai mici în Piatra-Neamț față de ștrandul din Roman.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Astfel, potrivit MESAJUL.ro, în săptămâna 18 – 24 iulie, ștrandul din Roman a înregistrat un număr de 8.120 de persoane, realizându-se încasări care totalizează 93.768 lei.

La ștrandul din Piatra-Neamț, în aceeași săptămână au intrat 4.243 de persoane, însemnând încasări totale 62.994 de lei.

În anii trecuți, ca exemplu, în ștrandul din Piatra-Neamț intrau doar într-un weekend 6-7 mii de persoane (vezi articolul AICI)

Așadar, a ajuns până și ștrandul din Roman să îl depășească pe cel din Piatra-Neamț, ajungând să aibă un număr dublu de persoane care au intrat, dar și încasări cu mult mai mari, deși la Roman prețurile de intrare sunt mai mici.

De ce nu mai este atractiv ștrandul din Piatra-Neamț? Citește articolul AICI

PUBLICITATE