Neamț: Ionel Arsene „zgârie” din nou la ușa PMP și încearcă ruperea majorității PNL-PMP

După ce am început să ne acomodăm cu o stare de normalitate în municipiul Piatra-Neamț, după majoritatea făcută în vară între PNL și PMP, președintele Ionel Arsene „zgârie” din nou la ușa PMP, dorind răsturnarea acestei alianțe.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Se pare că Arsene dorește acum să „lingă acolo unde a scuipat”, a trecut peste orgoliu iar sursele noastre spun că a mers la cei din PMP, propunându-le să schimbe macazul și să refacă alianța cu PSD la județ dar mai ales la Piatra-Neamț.

Lucrurile intraseră pe făgașul lor normal în Piatra-Neamț, noua majoritate PNL-PMP a reușit să-și treacă prioiectele de hotărâre și e vizibil că peste tot în oraș sunt șantiere în lucru chiar și acum când iarna se apropie. Probabil acest lucru nu a picat bine celor din PSD care își doresc cu orice preț să rupă majoritatea și să-l pună din nou în dificultate pe primarul Dragoș Chitic.

Dacă privim în urmă, alianța din jurul PSD a reușit să creeze haos în oraș în perioada iulie 2016 – iulie 2017 prin blocarea investițiilor, ținerea Pieței Centrale închisă, au dat afară consilierii primarului și city-managerul, au făcut prăpăd pe la societățile din subordinea Consiliului Local pe care le-au condus, au votat împotriva activităților culturale și sportive, etc. (vezi doar câteva exemple: AICI, AICI, AICI, AICI, AICI, AICI, AICI, )

Aceste lucruri pot reveni cu pași repezi dacă pofta liderului PSD Neamț, Ionel Arsene, va avea sorți de izbândă, deși e limpede că, pe undeva, Arsene a găsit o poartă deschisă la PMP…

Ar trebui să amintim că Ionel Arsene a mai încercat, fără succes, să facă o alianță majoritară cu cei din PNL, dorind să se răzbune pe Dulamă Laurențiu și Bogdan Gavrilescu, pe care îi dorea schimbați din funcțiile administrative. Doar că atunci, consilierii locali din PNL Piatra-Neamț au ieșit public și au respins „oferta” lui Arsene: privim cu umor la declarația președintelui PSD Ionel Arsene care visează la o alianță cu PNL în Consiliul Local Piatra Neamț care să ducă la schimbarea viceprimarului PMP cu o persoană din PNL. Un lucru trebuie să fie clar pentru toată lumea: organizația PNL Piatra Neamț nu va face niciun troc politic cu PSD sau cu Ionel Arsene.” – declarau atunci liberalii (vezi articol – AICI)

Rămâne de văzut ce se va întâmpla în perioada următoare, dacă Ionel Arsene va reuși să „înhațe” din nou PMP-ul și să facă o majoritate anti-PNL și anti-Dragoș Chitic la Piatra-Neamț, lucru care va duce din nou la schimbarea directorilor de societăți, la blocarea proiectelor și dezvoltării orașului.

Dar ce mai contează un Piatra-Neamț aruncat în haos, când guvernul PSD a procedat la fel cu toată România!

PUBLICITATE