Piatra-Neamț: Circ marca Jănel Iosub (PSD). I-a dat afară pe noii AGA-mani și și-a mărit salariul

După ce majoritatea din Consiliul Local Piatra-Neamț a schimbat AGA de la Locativ Serv, zilele lui Jănel Iosub la conducerea acestei societăți sunt numărate.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Același lucru îl știe și el, dovadă că astăzi dimineață (5 iulie), Jănel Iosub a convocat o ședință de Consiliu de Administrație prin care să-și mărească salariul după care să intre în concediu de odihnă.(vezi foto)

Mai mult decât atât, Jănel Iosub a dat afară noii reprezentanți ai Consiliului Local în AGA la SC Locativ Serv, pe consilierii locali Ciobanu Valentin și Olariu Adrian.

Pe lângă fatul că Jănel Iosub nu cunoaște textul de lege care spune că o hotărâre a consiliului local intră în vigoare la data la care este comunicată public, acesta l-a implicat și pe prefectul județului Neamț, solicitându-i să intervină pe acest subiect. Prefectul ia act de hotărârile consiliilor locale și poate interveni asupra lor dacă acestea nu respectă cadrul legal, dar până atunci hotărârile se pun în aplicare. Așadar, putem considera că Jănel Iosub a comis un abuz în serviciu în momentul în care nu a permis accesul reprezentanților AGA în incinta Locativ Serv.

Este de neînțeles cum Jănel Iosub, director și membru marcant al PSD Piatra Neamț, după abuzurile făcute la societatea Locativ Serv (vezi articole – AICI / AICI / AICI / AICI) încearcă să se agațe de fotoliul de director, majorându-și salariul doar pentru el și nu și pentru angajații din subordine.

PUBLICITATE