Neamț: A murit după ce a născut la spital. Singura reacție: „Este incredibil asa ceva! Criminalilor!”

Cazul tinerei de 23 de ani care a murit după ce a dat naștere la Spitalul Județean de Urgență din Piatra-Neamț continuă cu un nou episod: lipsa de reacție din partea conducerii spitalului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Informațiile apărute în presa locală sunt tot mai ciudate și demonstrează ca în acest caz SJU Piatra-Neamț ori încearcă o mușamalizare ori se vede nevoit să arunce informații contradictorii din care nimeni să nu mai înțeleagă nimic.

Dacă membrii familiei trec prin momente cumplite și, momentan, nu se simt în stare să facă vreo declarație, conducerea spitalului nu s-a deranjat să ofere nicio reacție oficială (comunicat, drept la replică), chiar dacă au trecut trei zile de la decesul pacientei.

Este incredibil asa ceva! Criminalilor! Sora mea nu a murit din cauza sarcinii nu a decis ea intre viața ei şi a copilului! Doctorii sunt de vină, dacă au stiut că are probleme cardiace trebuie făcută cezariana! Ea a dorit asta dar medici au fortat-o sa nască natural iar pentru efortul depus inima i s-a mărit ! Nu vă este rusine ,cum sa ziceti asemenea minciuni! Lucrurile nu o sa rămână asa ! Vă promitem. – este singura reacție, într-un comentariu la primele informații oferite de reprezentanții SJU Piatra-Neamț. (vezi articolul – AICI)

Interesant este că nici președintele Consiliului Județean nu are nimic de zis, deși, în trecut era primul care ieșea public în astfel de situații.

Vezi și Spitalul Județean Neamț reacționează în cazul tinerei care a murit după ce a născut. Vezi declarațiile medicilor

PUBLICITATE