O tânără de 23 de ani a murit după ce a născut la Spitalul Județean de Urgență din Piatra-Neamț

Caz incredibil la Spitalul Județean de Urgență din Piatra-Neamț, unde o tânără de 23 de ani a murit la o zi după ce a dat naștere unui copil.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

A decedat o pacientă de 23 de ani în urma unei tulburări de ritm cardiac, după ce a născut natural (un băiețel). Sarcina era în 41 de săptămâni și nu au fost complicații la naștere sau probleme obstetricale. Pacienta era cunoscută înainte de a naște cu ceva probleme cardiace, legate de o tulburare de ritm, pentru care fusese de 2-3 ori la cardiolog (avea și tratament). În ziua în care a decedat s-a produs o tulburare care nu s-a putut controla, o tahicardie. De la Obstretică a ajuns la Cardiologie apoi la Terapie Intensivă și a intrat în stop cardio-respirator. Femeia a decedat joi, 30 noiembrie, în jurul orei 23:00 iar nașterea a avut loc cu o zi înainte.” – ne-a declarat purtătorul de cuvânt al SJU Piatra-Neamț

Conform unei publicații locale, „Tânăra, cu probleme cardiace, a ales să țină sarcina până la final, deși cunoștea riscurile majore la care se supune”. Mai mult, conform aceleiași surse se pare că incidentul a avut loc în această dimineață iar tânăra „a murit în timp ce a dat viață unui copil”.

Se pare că informațiile pe care reprezentanții SJU Piatra-Neamț le oferă se bat cap în cap. Mai mult, apropiații victimei ne-au declarat că lucrurile nu stau chiar așa.

Vezi și Neamț: A murit după ce a născut la spital. Singura reacție: „Este incredibil asa ceva! Criminalilor!”

PUBLICITATE