În urma apelului prefectului Adrian Niță, primăria va oferi un premiu de 200.000 de lei echipei Ceahlăul Piatra-Neamț

După apelul prefectului Adrian Niță, prin care atrăgea atenția că banii pe care Primăria Piatra-Neamț îi va oferi echipei Ceahlăul sunt foarte puțini, primarul municipiului Piatra-Neamț a anunțat, în această seară, că pentru performanța promovării în liga a doua, va primi un premiu de 200.000 lei.

Primăria Piatra-Neamț va oferi un premiu de 200.000 de lei echipei CSM Ceahlăul Piatra-Neamț pentru promovarea în Liga a II-a.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Reamintim că municipalitatea va mai aloca 100.000 de lei conform unui proiect votat de consilierii locali. Este o sumă foarte mică față de cea solicitată și față de nevoile clubului (vezi articol AICI).

Ca o comparație, Foresta Suceava, echipa care a a rămas în Liga a III-a după ce a pierdut finala barajului de promovare cu Ceahlăul, este susținută de primăria municipiului Suceava cu 3.000.000 de lei (de 10 ori mai mulți bani decât oferă Primăria Piatra-Neamț).

Totodată, trebuie menționat că CSM Ceahlăul a făcut un apel public către administrația Carabelea pentru a repara anumite bunuri care aparțin bazei sportive și pentru a îmbunătăți arena pe care se vor desfășura meciurile (vezi articol AICI).

„Clubul Sportiv Municipal Ceahlăul a promovat în Liga a II-a. Această promovare ne-a bucurat pe toți iubitorii fenomenului fotbalistic din Piatra Neamț și nu numai.

Pentru a face o figură frumoasă în noul an competițional echipa noastră iubită are nevoie de sprijinul nostru al tuturor: suporteri, oameni de afaceri sau din administrație.

Din păcate, deși șefilor din Primarie le-a plăcut să se pozeze la stadion după meciurile care au consfințit calificarea în liga secundă, majoritatea construită în jurul liberalilor din consiliul local a propus și votat la ultima ședință de consiliu local un ajutor pentru clubul fanion al orașului nostru în valoare de 100 000 de lei, vreo 20 000 de euro , adică o sumă echivalentă cu valoarea aproximativă a unui metru pătrat de stație de autobuz, bani ce nu ajung nici măcar pentru achiziționarea echipamentului necesar. Atât s-a putut!!

O altă solicitare din partea clubului către administrația liberală ce conduce orașul face referire la nevoia unor investiții și reparatii necesare pentru ca desfășurarea meciurilor să se facă în bune condiții pe arena din Piatra Neamț.

Sperăm ca cei ce conduc primăria să țină cont de miile de pietreni care își doresc să sprijine echipa și, în al doisprezecelea ceas să își îndrepte atenția și către fotbalul de la noi din oraș!” – a fost mesajul anunțat de prefectul Adrian Niță

După ieșirea prefectului Adrian Niță, primarul municipiului Piatra-Neamț a anunțat că Primăria va oferi un premiu de 200.000 lei.

„În calitate de primar, astăzi am semnat alături de colegii mei din primărie proiectul de HCL prin care să mulțumim la scenă deschisă campionilor de la Ceahlăul.
Sunt sigur că propunerea se va bucura de sprijinul consilierilor locali și că ea va reprezenta o continuare a susținerii performanțelor sportive.

Astfel, joi seara, la Gala Generațiilor și în debutul festivităților de Zilele orașului, pentru performanța promovării în liga a doua, le vom oferi un premiu de 200.000 lei.
Totodată, din veniturile personale, voi susține echipa donând lunar o sumă care va ajunge în contul acesteia. Îi încurajez pe toți suporterii care își doresc și își permit acest lucru să facă același gest de susținere.
Oare, domnul prefect a făcut mai mult decât noi? Sau s-a limitat la poze, filmulețe și comunicate de promovare personală!?” – a transmis Andrei Carabelea

PUBLICITATE