CSM Ceahlăul caută sponsori! Are nevoie de 1.000.000 de lei pentru sezonul următor

Proaspăt promovată în Liga a II-a, echipa Ceahlăul Piatra-Neamț face un apel public pentru cei care doresc să se implice în susținerea financiară a clubului.

La un prim calcul legat de deplasări, cantonamente, echipament, cazare și masă, tinerii jucători au nevoie de aproximativ 1 milion de lei pentru a face față sezonului competițional 2023-2024.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

„Provocare pentru mediul de afaceri nemțean

CSM Ceahlăul Piatra Neamț supune atenției mediului de afaceri nemțean o provocare și anume posibilitatea colaborării în sezonul 2023-2024, în Liga 2, pentru acoperirea unor cheltuieli necesare pentru prima parte a sezonului competițional, după cum urmează:

– achiziție echipament (150.000 lei)
– transport deplasări jocuri oficiale și cantonamente (100.000 lei)
– cazare jocuri deplasare (150.000 lei)
– cazare + masă pe plan local (350.000 lei)
– cantonamente (iulie 2023, ianuarie 2024) (200.000 lei).” – este mesajul clubului de fotbal

Așa cum am scris zilele trecute, Primăria Piatra-Neamț va aloca doar 100.000 de lei echipei, conform unui proiect inițiat de primarul Andrei Carabelea. Este o sumă foarte mică față de cea solicitată și față de nevoile clubului.

Ca o comparație, Foresta Suceava, echipa care a a rămas în Liga a III-a după ce a pierdut finala barajului de promovare cu Ceahlăul, este susținută de primăria municipiului Suceava cu 3.000.000 de lei.

Invitat în cadrul unei emisiuni la Mesagerul, primarul Carabelea a declarat că echipa trebuie ajutată în principal de mediul de afaceri și din vânzarea de bilete care ar putea susține cheltuielile echipei și în ultimul rând de către primăria pe care o conduce.

”Există trei surse prin care se poate susține performanța sportivă: prima și cea mai importantă este coagularea mediului de afaceri a doua este publicul care să meargă la fiecare meci pentru că din bilete se susțin mare parte din cheltuieli și a treia în sprijin din partea autorităților” – a declarat Carabelea. (vezi video AICI)

PUBLICITATE