CSM Ceahlăul roagă Primăria să repare toaletele, vestiarele și aducă stadionul la standardele minime de calitate

Proaspăt promovată în Liga a 2-a, echipa de fotbal fanion a municipiului Piatra-Neamț, CSM Ceahlăul, a făcut un apel public către administrația Carabelea pentru a repara anumite bunuri care aparțin bazei sportive și pentru a îmbunătăți arena pe care se vor desfășura meciurile.

Potrivit reprezentanților clubului, baza administrată de Primărie are multiple disfuncționalități, de la toalete până la vestiare și la calitatea precară a sălilor din interior.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

„CSM Ceahlăul a promovat în Liga 2, iar pentru a avea și a oferi condiții cât mai bune pentru echipă, adversari, suporteri și pentru a crește calitatea întregului stadion, clubul solicită Primăriei municipiului Piatra Neamț întreprinderea de acțiuni pentru îmbunătățirea arenei, precum:

  • lucrări de reparații pentru a se putea folosi vestiarele vechi ale stadionului, cu tot cu bazinul de refacere și încăperile din zona respectivă
  • punerea în funcțiune a tuturor toaletelor din stadion, ca să fie utilizate de către suporterii ce urmează a fi prezenți la meciuri
  • tabela de scor trebuie să fie funcțională, ca și instalația de sonorizare și turnicheții pentru accesul în stadion
  • efectuarea demersurilor necesare pentru a se da în funcțiune tribuna construită peste nivelul Tribunei 2
  • lucrări pentru menținerea în stare cât mai bună a Sălii de Socializare pentru a putea fi utilizată ca și sală pentru ședințele tehnice ale echipei de seniori sau ca și sală pentru conferințe de presă.

Ca să oferim spectacol, ca să atragem oamenii la stadion, ca să avem parte de un public numeros, ca să prezentăm României o imagine plăcută atunci când se vor transmite meciuri în direct de televiziunile de sport, ca să putem deveni un punct de atracție în Liga 2 și, poate, în Superligă, Stadionul Municipal ”Ceahlăul” trebuie să ajungă la standardele minime de calitate cerute de regulamentele în vigoare.” – este mesajul transmis de reprezentanții clubului de fotbal

Proaspăt promovată în Liga a II-a, echipa Ceahlăul Piatra-Neamț a făcut ieri, 14 iunie, un apel public pentru cei care doresc să se implice în susținerea financiară a clubului.

Așa cum am scris zilele trecute, Primăria Piatra-Neamț va aloca doar 100.000 de lei echipei, conform unui proiect inițiat de primarul Andrei Carabelea. Este o sumă foarte mică față de cea solicitată și față de nevoile clubului.

Ca o comparație, Foresta Suceava, echipa care a a rămas în Liga a III-a după ce a pierdut finala barajului de promovare cu Ceahlăul, este susținută de primăria municipiului Suceava cu 3.000.000 de lei.

Invitat în cadrul unei emisiuni la Mesagerul, primarul Carabelea a declarat că echipa trebuie ajutată în principal de mediul de afaceri și din vânzarea de bilete care ar putea susține cheltuielile echipei și în ultimul rând de către primăria pe care o conduce.

”Există trei surse prin care se poate susține performanța sportivă: prima și cea mai importantă este coagularea mediului de afaceri a doua este publicul care să meargă la fiecare meci pentru că din bilete se susțin mare parte din cheltuieli și a treia în sprijin din partea autorităților” – a declarat Carabelea. (vezi video AICI)

După cum se știe, administrația locală nu a fost foarte „prietenoasă” cu echipa de fotbal Ceahlăul, ajungând să-i țină la poartă în urmă cu câteva luni pentru o datorie modică la chirie. (vezi articol AICI)

PUBLICITATE