Florentina Moise nu mai conduce Inspectoratul Școlar Județean Neamț

După aproape doi ani de mandat, Florentina Moise părăsește funcția de Inspector Școlar General al județului Neamț, un gest legat aparent de recenta sa excludere din PSD.

Florentina Moise, liderul Inspectoratului Școlar Județean Neamț, și-a anunțat plecarea din funcția de Inspector Școlar General, după aproape doi ani de activitate.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Această decizie intervine la scurt timp după ce Moise a fost exclusă din Partidul Social Democrat la începutul lunii martie, sugerând o posibilă conexiune între plecarea sa și dinamica politică locală. (vezi AICI articol)

„Închei astăzi mandatul în fruntea Inspectoratului Școlar Neamț. Aleg să fac acest gest de onoare și să plec, ținând fruntea sus, din poziția de manager al acestei instituții, în care am muncit enorm, cu devotament și responsabilitate, din aprilie 2022 și până astăzi.

Activitatea mea a fost transparentă, dedicată, în totalitate, unităților de învățământ, iar singura politică pe care am făcut-o a fost cea a elevului!

Nu a fost zi, în acești aproape doi ani, în care să nu fiu conectată la Educația județului Neamț, fie că vorbim despre concursuri, olimpiade, probleme de logistică, evenimente în școli, ședințe cu managerii, discuții cu primarii și lista poate continua. Doi ani de muncă fără oprire, fără odihnă, fără alte priorități!

Vreau să le mulțumesc, din toată inima, colegilor dascăli, pentru colaborările de excepție, vreau să dăruiesc părinților recunoștința mea pentru empatie și suport, dar, mai ales, elevilor nemțeni pentru sinceritate, deschidere, ambiția de a învăța și de a ne da speranța că viitorul va fi unul demn și sigur!

Mulțumesc doamnelor și domnilor directori ai unităților de învățământ, pentru proiectele prin care am susținut elevii, pentru eforturile comune, pentru disponibilitate și deschidere! Nu în ultimul rând, mulțumesc doamnelor și domnilor inspectori, minunaților mei colegi!

Împreună am făcut o echipă de excepție, ne-am sprijinit unii pe alții, ne-am încurajat și ne-am dus cu altruism sarcinile la bun sfârșit.

Apreciez efortul și valoarea fiecăruia dintre dumneavoastră, voi fi un partener de nădejde al educației nemțene, oriunde aș fi! Drumul vocației continuă!” – a transmis Florentina Moise

Reamintim că în aprilie 2022, Florentina Moise a fost numită noul Inspector Școlar General al județului Neamț. Ea l-a înlocuit pe prof. Mihai Obreja. (vezi articol AICI)

PUBLICITATE