Florentina Moise, noul Inspector Școlar General

Florentina Moise este noul Inspector Școlar General al județului Neamț. Ea l-a înlocuit pe prof. Mihai Obreja, care a ocupat această funcție din 6 ianuarie 2020 (vezi articol AICI)

Florentina Moise este, în prezent, consilier local PSD în cadrul Consiliului Local al Municipiului Piatra-Neamț.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Mai jos, mesajul Florentinei Moise:

Dragii mei colegi, iubiți elevi, stimați părinți,

Astăzi, pentru mine este un moment de cotitură în cariera didactică! Cu deosebită bucurie și onoare am preluat funcția de inspector școlar general al Inspectoratului Școlar Județean Neamț!

Mă încearcă emoții ca în urmă cu 24 de ani, când m-am așezat pentru prima dată la catedră, sau ca acum circa 10 ani, când am preluat funcția de director al Casei Corpului Didactic Neamț.

Toată această experiență – vastă și frumoasă – astăzi îmi e de mare folos pentru exercitarea noii funcții!

Asigurarea managementului Inspectoratului Școlar Județean Neamț reprezintă pentru mine o probă pe care vă garantez tuturor că o voi susține cu succes și când spun asta am în vedere dorința și convingerea că voi colabora foarte bine atât cu noii mei colegi din cadrul instituției, cât și cu colegii directori, cu profesorii, învățătorii, educatoarele, cu elevii și, nu în ultimul rând, cu părinții elevilor.

Vreau ca încă din prima zi a mandatului meu de inspector școlar general, prin atribuțiile pe care le voi exercita, să pun în centrul activității elevul! O societate sănătoasă și puternică investește în copii, căci ei reprezintă viitorul și siguranța! În toată cariera mea didactică am urmărit să pun în valoare copiii, să îi sprijin să își deschidă aripile și să ia orizonul în piept!

De data aceasta, voi face la fel dar cu ajutorul cadrelor didactice, al personalului auxiliar și nedidactic din unitățile de învățământ și, nu în ultimul rând, avându-i alături și pe părinți!

Așa să îmi ajute Dumnezeu!

Sărbători în lumină și vacanță plăcută elevilor și colegilor din școli și grădinițe!

PUBLICITATE