Duminică, zi „neagră” pe şosele din Neamț. Trei accidente cu 1 mort și 10 răniți

Trei accidente, în urma cărora 10 persoane au fost rănite și una a decedat, au avut loc duminică, 25 iunie, pe drumurile din Neamț.

Primul eveniment rutier a avut loc în jurul orei 13:30, pe DN 15, în comuna Pângărați, când un un bărbat de 79 de ani, din Piatra-Neamț, ar fi pierdut controlul asupra direcției de deplasare, intrând în coliziune cu un autoturism ce se deplasa din sens opus, condus de un bărbat de 31 de ani, din județul Constanța.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

În urma evenimentului rutier a rezultat rănirea celor 2 conducători auto și a 4 pasageri cu vârste cuprinse între 7 și 78 de ani din ambele autoturisme. (vezi detalii și imagini AICI)

Cel de-al doilea accident rutier a avut loc în jurul orei 17:30, pe DN 15B, în localitatea Pipirig.

Din primele cercetări efectuate de polițiști a reieșit că în timp ce un tânăr de 18 ani, din Pipirig, conducea un autoturism în localitatea Pitligeni, pe un sector de drum în curbă ar fi pierdut controlul asupra direcției de deplasare, intrând în coliziune cu o autoutilitară ce se deplasa din sens opus, condusă de un tânăr de 28 de ani, din județul Harghita.

În urma evenimentului rutier a rezultat rănirea conducătorului auto de 18 ani și a unei pasagere în vârstă de 16 ani, din același autoturism.

Polițiștii continuă cercetările, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Al treilea accident rutier s-a soldat cu decesul unei tinere de 19 ani și rănirea celor doi șoferi de 19 și 23 de ani

Din primele cercetări efectuate de polițiști a reieșit că, în timp ce un tânăr, de 19 de ani, din Sagna, conducea un autoturism în localitatea Bîra, pe un sector de drum în curbă ar fi pierdut controlul asupra direcției de deplasare, intrând în coliziune cu un autoturism ce se deplasa din sens opus, condus de un tânăr de 23 de ani.

În urma evenimentului rutier a rezultat rănirea celor doi conducători auto și decesul unei tinere în vârstă de 19 ani, din Boghicea, pasager în autoturismul condus de tânărul de 23 de ani. (vezi detalii și imagini AICI)

În toate evenimentele rutiere, rezultatele testelor pentru alcool au fost negative

PUBLICITATE