Accident grav în Neamț. 6 victime după un impact între 3 mașini (FOTO)

Un grav accident rutier cu 6 victime a avut loc astăzi, în jurul orei 13:30, pe DN 15, în comuna Pângărați.

Din primele date, transmise de ISU Neamț, în evenimentul rutier au fost implicate trei autoturisme în care se aflau opt persoane.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

La locul solicitării s-au deplasat trei echipaje de pompieri cu o autospecială de stingere cu modul pentru descarcerare și două ambulanțe SMURD (TIM și EPA) și două echipaje cu ambulanțe de la Serviciul de Ambulanță (SAJ).

„În urma evenimentului rutier, șase persoane, din care un minor, au fost preluate de echipajele SMURD și SAJ și transportate la UPU Piatra Neamț.

Pompierii au acționat pentru asigurarea măsurilor de prevenire și stingere a incendiilor și pentru curățarea carosabilului de elementele rezultate în evenimentului rutier.” – au transmis reprezentanții ISU Neamț

Drumul a fost blocat pentru efectuarea cercetărilor de către polițiștii rutieri.

Din primele cercetări efectuate de polițiști a reieșit că, în timp ce un bărbat, de 79 de ani, din Piatra-Neamț, conducea un autoturism în localitatea Pângărați, ar fi pierdut controlul asupra direcției de deplasare, intrând în coliziune cu un autoturism ce se deplasa din sens opus, condus de un bărbat de 31 de ani, din județul Constanța.

Un alt autoturism ce se deplasa din sens opus ar fi reușit să evite impactul, acesta prezentând doar avarii.

În urma evenimentului rutier a rezultat rănirea celor doi conducători auto și a patru pasageri cu vârste cuprinse între 7 și 78 de ani din ambele autoturisme.

Cei doi conducători auto, au fost testați cu aparatul etilotest rezultatul fiind negativ.

În cauză, polițiștii continuă cercetările, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă. – a transmis Poliția Neamț

PUBLICITATE