Un roman erotic scris de o tânără din județul Neamț se bucură de un real succes

ACTUALIZARE: Neamț: Romanul erotic al Alexandrei Gheorghe a devenit bestseller cu vânzări de peste 10 000 de exemplare

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

O tânără din județul Neamț are toate șansele să devină o scriitoare de succes. Alexandra Gheorghe este născută în anul 1988 la poalele Munţilor Ceahlău, mai exact în orăşelul Bicaz. A publicat recent un roman erotic „Amantele Trecutului”, o poveste care a prins la public, iar în mai puțin de două luni s-au vândut aproape 2000 de exemplare.

A terminat Facultatea de Jurnalism în cadrul Universităţii Hyperion, ani în care a reuşit să își dobândească de la profesori cu har, cunoştinţele necesare în tainele scrisului.

Controlată atât fizic cât şi psihic de locurile natale, reuşesc cu o plăcere nemaiîntâlnită să răscolesc în amintiri, iar pe baza acestora să îmi alcătuiesc visul. Alcătuiesc portretul unui personaj zâmbăreţ, dezavantajul meu în unele circumstanţe fiindu-mi caracterul visător, compromis de gânduri uneori nechibzuite. – se descrie Alexandra

În prezent este Story Editor la Revista Stylished și a debutat în anul 2015 cu o poveste de dragoste Necunoscutul (partea I și partea a-II-a). În 2016 a urmat volumul de poezii Aberez cu stil în catrene târzii. (Atât povestea de dragoste cât și volumul de poezii sunt publicate și pot fi comandate pe Libris)

În decembrie 2017 pubică romanul Amantele Trecutului, o poveste erotică care a reușit să devină „virală” foarte repede; în decurs de o lună jumatate s-au vândut aproape 2000 de cărți.

Prin „Amantele Trecutului”, Alexandra Gheorghe readuce în vogă erotismul dezbrăcat frumos. O carte care nu ţine cont de reguli, care tratează infidelitatea doar ca pe o altă formă a iubirii, care nu pune graniţe şi nu se teme de judecăţi. Este o altfel de poveste de dragoste. În care personajele nu sunt un El şi o Ea, ci: Ei şi Ele. Nu este o carte pentru femei care caută iubiri siropoase, ci pentru cele care nu caută nimic, doar trăiesc şi simt. O carte pentru noi, amantele trecutului şi soţiile prezentului.

În prezent cartea poate fi comandată on-line – AICI.

PUBLICITATE