Neamț: Romanul erotic al Alexandrei Gheorghe a devenit bestseller cu vânzări de peste 10 000 de exemplare

În aproximativ patru luni de la lansare, „Amantele Trecutului”, romanul Alexandrei Gheorghe, o tânără din județul Neamț, a înregistrat vânzări de peste 10.000 de exemplare, potrivit estimărilor făcute de Alexandra, în exclusivitate pentru stiri-neamt.ro.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

„Ce am realizat în cele patru luni de la lansare a fost peste limita așteptărilor mele. S-au vândut peste 10.000 de exemplare într-un timp extrem de scurt. Eu sunt de părere că românii au înviat, iar cărțile au început să fie din ce în ce mai iubite.” – ne-a declarat Alexandra.

În decembrie 2017 a publicat romanul Amantele Trecutului, o poveste erotică care a reușit să devină „virală” foarte repede; în decurs de o lună jumatate s-au vândut aproape 2000 de cărți iar în patru luni, peste 10.000 de exemplare.

Sunt fericită că am reușit asta, împlinită și extrem de entuziasmată că am scris pentru piața cărților românești un roman erotic care a reușit să  ”scoată” românul din graba cotidianului monoton. ”

Alexandra s-a născut în 1988 în orașul Bicaz, județul Neamț. A terminat Facultatea de Jurnalism iar în prezent este Story Editor la Revista Stylished și a debutat în anul 2015 cu o poveste de dragoste „Necunoscutul ”(partea I și partea a-II-a). În 2016 a urmat volumul de poezii „Aberez cu stil în catrene târzii. ”(Atât povestea de dragoste cât și volumul de poezii sunt publicate și pot fi comandate pe Libris)

Prin „Amantele Trecutului”, Alexandra Gheorghe readuce în vogă erotismul dezbrăcat frumos. O carte care nu ţine cont de reguli, care tratează infidelitatea doar ca pe o altă formă a iubirii, care nu pune graniţe şi nu se teme de judecăţi. Este o altfel de poveste de dragoste. În care personajele nu sunt un El şi o Ea, ci: Ei şi Ele. Nu este o carte pentru femei care caută iubiri siropoase, ci pentru cele care nu caută nimic, doar trăiesc şi simt. O carte pentru noi, amantele trecutului şi soţiile prezentului.

Într-o lume în care cotidianul distrage, am reușit să ”acaparez” cititorul român spre o carte pe care am eu gândit-o să fie diferită. Este un roman controversat, iar părerile cititorilor nu au întârzâiat să mă uimească. Sute de recenzii frumoase și câteva zeci cu mesaj nemulțumitor, dar eu am fost conștientă de la bun început că nu voi putea mulțumi pe toată lumea.” – mai spune Alexandra.

(Recenzie cititor) – „Trebuie să recunosc că după copertă și titlu, nu am putut anticipa ce ne-a pregătit scriitoarea. Abia după ce am parcurs un capitol, mi-am dat seama ce se ascunde între coperta incitantă şi provocatoare. Câte secrete, confesiuni și realități se preling printre rânduri. Cu câtă senzualitate, pasiune și amor sunt parfumate paginile, dar și cât de autentic este textul în sine. Da, aceasta este cartea anului pentru mine și mă bucur că este scrisă de un autor român!”

Cartea poate fi comandată on-line – AICI

PUBLICITATE