Un mort și 4 răniți după un accident la Borlești (FOTO)

ACTUALIZARE: Polițiștii nemțeni au stabilit cauza accidentului mortal de la Borlești (FOTO)

O persoană a murit și alte patru au avut nevoie de îngrijiri medicale după un accident rutier ce a avut loc în această seară, în jurul orei 18:30, pe raza comunei Borlești.

Potrivit ISU Neamț, la locul solicitării au fost alocate forțe și mijloace de intervenție de la Punctul de lucru Roznov (o autospecială de stingere cu modul pentru descarcerare și o ambulanță SMURD), Detașamentul de pompieri (o autospecială pentru descarcerare și două ambulanțe SMURD TIM și EPA) și SAJ Piatra Neamț.

În evenimentul rutier au fost implicate două autoturisme în care se aflau șapte persoane. Două persoane au rămas încarcerate.

„Cu ajutorul echipamentelor și procedeelor specifice, pompierii au acționat pentru scoaterea celor două victime, ambele pasagere in același autoturism.

Una dintre victime a fost scoasă din autoturism in stare de inconștiență. Imediat au fost începute manevrele de resuscitare de către echipajele SMURD și SAJ.

Din păcate, femeia de 67 ani nu a răspuns manevrelor de resuscitare, fiind declarat decesul acesteia.

Alte patru persoane, ce necesitau îngrijiri medicale de specialitate, au fost preluate și transportate la UPU Piatra Neamț de echipajele SMURD și de Ambulanță.” – a transmis purtătorul de cuvânt al ISU Neamț

PUBLICITATE