Polițiștii nemțeni au stabilit cauza accidentului mortal de la Borlești (FOTO)

Polițiștii nemțeni au stabiliti condițiile în care a avut loc accidentul rutier soldat cu 1 mort și 4 răniți ce a avut loc astăzi, în jurul orei 18:30, pe Drumul Județean 156A, în localitatea Borlești.

„Din primele cercetări efectuate de polițiști a reieșit că în timp ce un tânăr de 26 de ani, din Borlești, conducea un autoturism pe Drumul Județean 156A, în Borlești, ar fi intrat în coliziune cu un autoturism, condus de o femeie, de 64 ani, ce s-ar fi aflat staționat în vederea efectuării manevrei de viraj la stânga.” – ne-a transmis purtătorul de cuvânt al Poliției Neamț

Din nefericire, în urma evenimentului rutier, a rezultat decesul unei femei de 67 de ani și rănirea altor patru persoane (conducătoarea auto de 64 de ani și alte trei pasagere cu vârste de 60 de ani din Borlești, 62 de ani din Ruseni, 74 de ani din Ruseni, din același autoturism).

În cauză, se continuă cercetările, sub aspectul comiterii infracțiunilor de ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă, în vederea stabilirii cauzelor și condițiilor în care a avut loc evenimentul rutier.

Reamintim că în evenimentul rutier au fost implicate două autoturisme în care se aflau șapte persoane. Două persoane au rămas încarcerate.

Potrivit ISU Neamț, la locul solicitării au fost alocate forțe și mijloace de intervenție de la Punctul de lucru Roznov (o autospecială de stingere cu modul pentru descarcerare și o ambulanță SMURD), Detașamentul de pompieri (o autospecială pentru descarcerare și două ambulanțe SMURD TIM și EPA) și SAJ Piatra Neamț.

„Cu ajutorul echipamentelor și procedeelor specifice, pompierii au acționat pentru scoaterea celor două victime, ambele pasagere in același autoturism.

Una dintre victime a fost scoasă din autoturism in stare de inconștiență. Imediat au fost începute manevrele de resuscitare de către echipajele SMURD și SAJ.

Din păcate, femeia de 67 ani nu a răspuns manevrelor de resuscitare, fiind declarat decesul acesteia.

Alte patru persoane, ce necesitau îngrijiri medicale de specialitate, au fost preluate și transportate la UPU Piatra Neamț de echipajele SMURD și de Ambulanță.” – a transmis purtătorul de cuvânt al ISU Neamț

PUBLICITATE