Un bărbat a murit după ce a căzut de pe puntea de la ștrand

Un bărbat a fost găsit ieri seară, 28 noiembrie, decedat sub puntea de la ștrandul din Piatra-Neamț.

Bărbatul a încercat să traverseze puntea cu bicicleta și a căzut pe malul Bistriței, iar bicicleta i-a rămas atârnată de o șufă a punții.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Potrivit surselor noastre, un cetățean a observat stopul de la bicicletă care clipea, a decoperit că în albia râului se află o persoană și a apelat autoritățile.

La fața locului s-au deplasat echipajele de intervenție care au constatat că bărbatul era decedat.

Reamintim că puntea de la ștrand se află în reabilitare (vezi articol AICI), iar pe partea dreaptă încă nu a fost montată balustrada.

La data de 28 noiembrie, în jurul orei 21:00, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Piatra-Neamț au fost sesizați de un bărbat, în vârstă de 53 de ani, cu privire la faptul că o persoană ar fi căzut de pe o puntea pietonală și ar fi decedat.

Din primele cercetări efectuate de polițiști a rezultat că, un bărbat în vârstă de 69 de ani, din Piatra-Neamț, ce se deplasa pe o bicicletă, ar fi trecut de gardul de delimitare al unui șantier în lucru, ce era îngrădit cu plase metalice și mesaje de avertizare, ar fi pătruns pe puntea pietonală, căzând în gol de la o distanță de aproximativ 6 metri.

Din nefericire echipajul medial sosit la fața locului a constatat decesul bărbatului.

Corpul acestuia a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală Neamț, în vederea efectuării necropsiei.

Cercetările sunt continuate în cadrul unui dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de ucidere din culpă.” – ne-a declarat purtătorul de cuvânt al Poliției Neamț

PUBLICITATE