Un alt șofer din Târgu-Neamț a încercat să fugă de polițiști, azi-noapte (20-21 noiembrie)

După ce duminică (19 noiembrie), doi poliţişti au oprit cu focuri de armă un şofer care a ignorat semnalele lor, azi-noapte (20-21 noiembrie), un alt conducător auto, tot din Târgu-Neamț, a încercat să fugă de polițiști.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Conform IPJ Neamț, în noaptea de 20/21.11.2017, în urma unei sesizări, polițiștii Postului de Poliţie Poiana Teiului au identificat în trafic, pe DN 17 B, un autoturism care circula haotic dinspre Borca spre Poiana Largului.

Polițiștii au efectuat semnalul de oprire regulamentar, prin folosirea semnalelor acustice si luminoase aflate în dotarea autospecialei, însă conducătorul autovehiculului a refuzat să oprească, continuându-şi deplasarea spre Poiana Largului.

Acesta a fost urmărit de autospeciala de poliție, iar pe raza satului Topoliceni, a fost capturat și identificat în persoana unui tânăr de 24 de ani, din Târgu-Neamț.

Datorită faptului că emana halenă alcoolică, tânărul a fost condus la Centrul de Permanenţă Galu, pentru recoltarea de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei, însă conducătorul auto a refuzat prelevarea de mostre biologice.

Polițiștii continuă ceretările sub aspectul săvârşirii infracţiunii de refuzul sau sustragerea de la prelevarea de mostre biologice.

Vezi și video cu focuri de armă și urmărire ca în filme în Neamț, filmat de un polițist – AICI

PUBLICITATE