Focuri de armă și urmărire ca în filme în Neamț. Totul a fost filmat de un polițist

Scene parcă desprinse din filmele de acţiune au fost surprinse la Târgu Neamţ. Doi poliţişti au oprit cu focuri de armă un şofer care a ignorat semnalele lor. Operaţiunea a fost filmată de unul dintre agenți. În timpul urmăririi, suspectul nu a fost atins de gloanţe.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Totul a avut loc duminică, 19 noiembrie. Polițiștii Formațiunii de Poliție Rutieră Târgu Neamţ, fiind în serviciul de patrulare pe strada Unirii, au efectuat semnalul regulamentar de oprire pentru un autoturism care circula spre localitatea Boiștea și a cărui conducător auto nu a oprit, continuându-şi deplasarea cu viteză sporită. Polițiștii au urmărit acest autoturism, pe care l-au blocat pe strada Tăbăcari din Târgu Neamţ și au reușit să prindă șoferul, care a încercat să se sustragă controlului, fugind pe un teren viran.

Individul este un bărbat de 33 de ani, din Târgu Neamț, iar în urma verificărilor s-a stabilit că acesta nu deține permis de conducere.

În urma administrării probatoriului în cauză, bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore de către polițiști sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui autovehicul pe drumurile publice fără permis de conducere.

sursa: Antena 1
PUBLICITATE