Știrea zilei în România. Femeia care împingea oameni în fața metroului a fost prinsă

ACTUALIZARE: Imagini șocante! Video cu momentul în care criminala de la metrou își împinge victima pe șine

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

O tânără a murit, marţi seara, după ce ar fi fost împinsă de o femeie pe linia de metrou, în staţia Dristor 1. Femeia ar mai fi fost implicată anterior într-un incident cu o altă tânără, pe care a împins-o spre linia de metrou, însă aceasta nu a păţit nimic.

Femeia de 36 de ani acuzată că a împins în faţa metroului o tănără, care a murit, a fost reţinută, după ce poliţiştii au identificat-o pe baza imaginilor camerelor de supraveghere.

Poliţia Română a transmis că în această dimineață procurori ai Parchetului Tribunalului Bucureşti audiază, la sediul Poliţiei Capitalei, persoana suspectată de comiterea faptelor din staţiile de metrou Costin Georgian şi Dristor 1.

În cursul nopţii, poliţişti ai Brigăzii de Poliţie Transport Public Bucureşti au depistat o femeie în vârstă de 36 de ani, ale cărei semnalmente corespundeau cu cele ale persoanei căutate.

O tânără în vârstă de 25 de ani a murit marţi seară, în staţia de metrou Dristor, după ce a căzut în faţa unei garnituri de metrou. Conform Poliţiei, tânăra a fost de fapt împinsă de o altă femeie, iar Poliţia i-a prezentat semnalmentele, cerând sprijin pentru identificarea ei.

Femeia încercase un gest similar în staţia Costin Georgian, cu puţin timp în urmă. Conform Poliţiei, cea care a fost prima ţinta agresiunii a făcut reclamaţie în jurul orei 20:00. – notează digi24.ro

sursa: digi24.ro
PUBLICITATE