Imagini șocante! Video cu momentul în care criminala de la metrou își împinge victima pe șine

Au apărut primele imagini ale crimei de la metrou, care a îngrozit România! Criminala o împinge pe tânăra de 25 de ani pe șine, iar când aceasta încearcă să se urce, o lovește cu piciorul. Deși pe peron mai erau persoane, așa cum se vede pe imagini, nimeni nu a intervenit. – notează stiripesurse.ro

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Reamintim că o tânără a murit, marţi seara, după ce ar fi fost împinsă de o femeie pe linia de metrou, în staţia Dristor 1. Femeia ar mai fi fost implicată anterior într-un incident cu o altă tânără, pe care a împins-o spre linia de metrou, însă aceasta nu a păţit nimic.

Primul moment semnificativ consemnat marți, în jurul orei 15:35. În timp ce se afla pe peronul stației de metrou Costin Georgian, inculpata S.M. a impins o persoană de sex feminin, spre liniile de metrou, cu intenția vădită de a o arunca în fața trenului care tocmai intra în stație; (vezi video – AICI)
Apoi, în jurul orei 19:54, în timp ce se afla pe peronul stației Dristor 1, inculpata S.M. a impins o persoană de sex feminin spre liniile de metrou, iar în timp ce aceasta incerca să se agațe de marginea peronului, A LOVIT-O ÎN ZONA CAPULUI CU PICIORUL; urmare a acestor acțiuni victima a fost lovită de trenul ce intra in stație și a decedat ca urmare a leziunilor suferite. au scris anchetatorii în raport. 

Imaginile surprinse de camerele de supraveghere spun totul: Alina Ciucu, tânăra de 25 de ani, stătea lângă un stâlp de susținere, atunci când Magdalena Șerban, femeia de 36 de ani, vine din spatele ei și o împinge pe șine.

Tânăra a încercat să se salveze și să urce înapoi pe peron, însă în acel moment agresoarea a lovit-o cu piciorul, apoi a fugit. Alina Ciucu a încercat din nou să urce pe peron, dar n-a mai avut timp. Trenul a intrat cu viteză în stație și a strivit-o.

Magdalena Şerban este cercetată pentru infracţiunile de omor calificat şi tentativă de omor.

Atenție, imaginile vă pot afecta emoțional!

PUBLICITATE