Staţiile de 60.000 de euro din Piatra-Neamț ar putea fi închise

Celebrele stații de 60.000 de euro montate în Piatra-Neamț ar putea (sau ar trebui) să fie închise.

Aceste „bibelouri” de 60.000 de euro, care potrivit primarului Carabelea nu au fost proiectate să îi adăpostească pe pietreni de ploaie, ninsoare, vânt (vezi articolul AICI), nu au fost încă recepţionate și, potrivit legii, acestea nu ar trebui să poată fi folosite de cetățenii care așteaptă mijloacele de transport în comun.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Zilele acestea, pe doar câteva dintre stațiile montate în Piatra-Neamț au apărut și afișele care specifică faptul că acestea nu sunt date în funcțiune.

Asta deși, în luna octombrie 2021, primarul Andrei Carabelea anunța că stațiile montate sunt funcționale și „vor fi instalate până în vară anului 2022, în întreg orașul”.

Am solicitat, vineri, reprezentanților Primăriei un punct de vedere legat de acest aspect dar, așa cum ne-am obișnuit, nu am reușit să obținem unul…

Cert este că municipalitatea ar trebui să ia în considerare închiderea stațiilor până la recepția finală.

Proiectul „Modernizarea stațiilor de așteptare pentru transport public (TP)” are valoarea de 4.808.000 euro și presupune modernizarea a 80 de stații de așteptare moderne (un cost de 60.000 de euro pe fiecare stație) pentru transportul public din Municipiul Piatra-Neamț.

PUBLICITATE