Soluție pentru elevii școlilor Nr.5 și 8, găsită de C.J. Neamț. S-a dat în folosință gratuită Primăriei clădirea de la Școlile Normale

Elvii școlilor Nr. 5 și Nr. 8 din Piatra-Neamț vor putea fi mutați în clădirea Școlilor Normale, potrivit unui proiect de hotărâre adoptat, astăzi, 10 februarie, de către Consiliul Județean.

Potrivit președintelui Ionel Arsene, unul dintre proiectele ședinței de Consiliu Județean a vizat darea în folosință gratuită către Primăria Piatra-Neamț a clădirii de la Școlile Normale, pe care o deține Consiliul Județean, pentru a fi mutați în incinta ei elevii de la școlile Nr. 5 și 8 din oraș, pe perioada cât aceste două unități sunt supuse unui proiect de modernizare.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

„Mă bucur că am găsit această soluție, de a fi mutați copiii în vecinătatea școlilor la care sunt arondați și nu va fi nevoie să străbată distanțe mari, pentru a ajunge la cursuri, pe perioada cât se va face reabilitarea celor două unități de învățământ.” – a declarat președintele Consiliului Județean Neamț, Ionel Arsene

Reamintim că implicarea Consiliului Județean a venit după ce mai mulți părinți ai elevilor de la Școala Nr. 5, îngrijorați când au auzit că trebuie să își mute copiii prin cartierul Speranța, au cerut ajutorul președintelui CJ Neamț pentru a găsi o altă soluție (vezi articol AICI).

Vezi și Prefectura, CJ și ISJ se implică în mutarea elevilor de la Școala Nr. 5. „Primăria Piatra-Neamț, din nou salvată din zodia incompetenței!”

Prefectura, CJ și ISJ se implică în mutarea elevilor de la Școala Nr. 5. „Primăria Piatra-Neamț, din nou salvată din zodia incompetenței!”

PUBLICITATE