Sofia Vicoveanca, ieșire nervoasă la un spectacol în Neamț

ACTUALIZARE: Sofia Vicoveanca reacționează după ieșirea nervoasă la un spectacol în Neamț: „Îmi cer iertare”

Celebra cântăreață de muzică populară din Bucovina, Sofia Vicoveanca, a avut o ieșire nervoasă la un spectacol organizat în acest weekend în comuna Grințieș.

Artista fusese invitată să cânte la a V-a ediție a „Festivalului Haiducilor” și, în timp ce își interpreta melodiile, a început să țipe la copiii care au format o horă în fața scenei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

În loc să își ducă la capăt melodia, prin ale cărei versuri invită lumea la dans, artista a început să țipe: „Nu vreau să jucați în fața publicului! HAI, AFARĂ!”.

După ce momentul, filmat de unul dintre spectatori, a fost publicat pe o rețea de socializare, au început să curgă reacțiile oamenilor șocați de atitudinea artistei.

„Priviți această ieșire a doamnei Sofia Vicoveanca la o serbare câmpenească de folclor unde tineri îmbrăcați în costume populare îndemnați de organizatori să danseze și să întrețină atmosfera la care au fost chemați, chiar și de melodia ce o interpreta distinsa doamnă ce suna a chemare de joc. Incredibilă atitudinea, țipă și îi alungă dând semne de gelozie de imagine, Rușine Sofia Vicoveanca pentru acest gest” – este mesajul care însoțește clipul video

PUBLICITATE
SURSĂAntena3.ro