Sofia Vicoveanca reacționează după ieșirea nervoasă la un spectacol în Neamț: „Îmi cer iertare”

Celebra cântăreață de muzică populară Sofia Vicoveanca a explicat la Antena 3 ieșirea nervoasă pe care a avut-o la un spectacol organizat în acest weekend în comuna Grințieș.

Îmi cer iertare, a fost un gest urât din partea mea, nu știu… îmi pare rău, dacă pot fi primite aceste scuze.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Un gest care a ieșit fără să îmi dau seama, altceva nu pot să spun, a fost foarte urât din partea mea, recunosc. A fost o zi grea, dar nu are nicio importanță.

Dar nu sunt lucruri care să mă scuze de ieșirea mea urâtă, foarte, foarte urâtă. Îmi cer iertare… Dacă pot fi iertată, dacă nu… Dumnezeu va face dreptate” a spus artista, în direct la Antena 3.

Reamintim că artista fusese invitată să cânte la a V-a ediție a „Festivalului Haiducilor” și, în timp ce își interpreta melodiile, a început să țipe la copiii care au format o horă în fața scenei.

În loc să își ducă la capăt melodia, prin ale cărei versuri invită lumea la dans, artista a început să țipe: „Nu vreau să jucați în fața publicului! HAI, AFARĂ!”.

După ce momentul, filmat de unul dintre spectatori, a fost publicat pe o rețea de socializare, au început să curgă reacțiile oamenilor șocați de atitudinea artistei.

„Priviți această ieșire a doamnei Sofia Vicoveanca la o serbare câmpenească de folclor unde tineri îmbrăcați în costume populare îndemnați de organizatori să danseze și să întrețină atmosfera la care au fost chemați, chiar și de melodia ce o interpreta distinsa doamnă ce suna a chemare de joc. Incredibilă atitudinea, țipă și îi alungă dând semne de gelozie de imagine, Rușine Sofia Vicoveanca pentru acest gest” – este mesajul care însoțește clipul video

PUBLICITATE