Senatorul PNL Eugen Țapu-Nazare spune că nu purta masca pentru că, de fapt, ar fi băut apă

Astăzi am publicat un articol de presă în care precizam faptul că președintele interimar al PNL Neamț, senatorul Eugen Țapu-Nazare a postat pe pagina de Facebook mai multe fotografii de la o ședință, în una din ele acesta nepurtând masca de protecție (vezi aici), în acest fel încălcând legea.

Asemeni Ralucăi Turcan, care s-a scuzat că nu a purtat mască în spațiu deschis pentru că își făcuse inițial un test Covid, și Senatorul Țapu-Nazare a venit, prin intermediul unui drept la replică, cu explicația că de fapt nu purta masca pentru că ar fi băut apă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Redăm, mai jos, punctul de vedere al senatorului Țapu-Nazare:

”Pentru corecta informare a opiniei publice, vă rog să publicați următorul Drept la replică:

Afirmați că aș ”sfida legea” prin nepurtatul măștii, așa cum ați descoperit într-o fotografie. Oricât de mult aș încerca nu pot să beau apă cu masca pe față. Masca pe care pretindeți că nu aș fi purtat-o era prinsă pe bărbie, așa cum se vede în aceeași fotografie, din acest motiv.

Nu, nu se pune problema să nu respect legea. Mereu am purtat mască.

Tocmai din aceste considerente vă transmit acest punct de vedere, care nu ar mai fi fost necesar dacă, anterior publicării acestei știri, mi-ați fi telefonat pentru un punct de vedere.

Eugen Țapu, senator”

PUBLICITATE