În timp ce zeci de mii de români sunt amendați, senatorul Țapu sfidează legea (FOTO)

Se pare că legea este doar pentru unii la noi în țară și tocmai cei care o fac sunt primii care o și încalcă. Asta se poate deduce dacă e să privim la ultimile evenimente petrecute în spațiul public.

În urmă cu două zile, Vlad Voiculescu – Ministrul Sănătății, a apărut în presă fără a purta mască pe holurile Parlamentului. Explicațiile au fost diverse și pline de ridicol, la fel cum au fost și cele ale Ralucăi Turcan, un alt ministru care a fost surprins ieri, fără a purta mască, în timp ce era la un eveniment împreună cu prietenii (vezi aici).

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Astăzi a venit rândul unui alt politician să ne arate că disprețuiește legea: președintele interimar al PNL Neamțsenatorul Eugen Țapu-Nazare. Și asta în timp ce zeci de mii de români sunt amendați de autorități din aceleași motive, că nu poartă mască.

Senatorul Țapu și-a postat pe pagina de Facebook mai multe fotografii de la diverse întâlniri de pe la ministere, acesta apărând într-una din ele fără mască, în interiorul unei încăperi, alături de încă 10 persoane.

Așadar disprețul este maxim față de prevederile legale și mai mult decât atât, și senatorul Țapu dar și ministrul Raluca Turcan postează fără nicio jenă fotografii cu ei fără să poarte mască, în timp ce Poliția și jandarmeria își fac, zi de zi, ”planul de amenzi”.

PUBLICITATE