Semaforul și minciunile Primăriei Piatra-Neamț

Administrația Carabelea dă dovadă, pe zi ce trece, de o proastă administrare în municipiul reședință de județ.

Dovadă o fac zecile de articole în care incompetența administrației locale este la loc de cinste. Iar atunci când primarul și consilierii lui (care se schimbă ca șosetele) vor să mai scape de atâta oprobiu public, aruncă imediat sintagma de „fake news”.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Astăzi vom vorbi despre un simplu semafor pe care Primăria Piatra-Neamț nu este în stare să-l repare de aproximativ 2 luni, într-una dintre cele mai circulate intersecții din Piatra-Neamț: intersecția de la Asirom.

Potrivit Realitatea, pentru că nu au găsit soluții concrete pentru remedierea situației, reprezentanții primăriei caută scuze, aruncă vina de la unii la alții, dar cel mai grav MINT.

”Semafoarele au fost bușite, rupt firul, din păcate. Am transmis comunicare la Poliția Rutieră să asigure fuidizarea până se repară. Firma care lucrează la mobilitate urbană a rupt firele. Firma care se ocupă de mentenanța semafoarelor a reparat. DelGaz a schimbat siguranțele care nu țin pentru că, probabil, au tras de cabluri”, a declarat Nicu Drăgoi, repezentantul Primăriei Piatra-Neamț pentru Realitatea.

Același responsabil din primărie susține că a transmis o notificare Poliției Rutiere să asigure fuidizarea traficului, fapt infirmat de reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean Neamț, polițiștii rutieri sesizându-se din oficiu.

”Biroul Rutier Piatra Neamț nu primit notificări cu privire la semaforizarea de la intersecția bulevardului Traian cu strada Doctor Gheorghe Iacomi, din municipiul Piatra Neamț, însă la orele de vârf, funcție de dinamica situației operative, polițiștii asigură dirijarea traficului”, a declarat pentru sursa citată purtătorul de cuvânt al Poliției Neamț, Ramona Ciofu.

Știm că nu asta este cea mai stringentă problemă a urbei, dar întrebarea noastră și probabil a multor pietreni este: Dacă o intersecție semaforizată pune atâtea probleme administrației Carabelea, cum vor gestiona cele aproximativ 700 de semafoare pregătite pentru Piatra-Neamț?

PUBLICITATE