Primarul Andrei Carabelea a ajuns la al 17-lea consilier personal

Primarul Andrei Carabelea a ajuns la al 17-lea consilier personal, după ultima „achiziție”, putând spune, fără nicio exagerare, că deține un record în ceea ce privește numărul consilierilor pe care i-a schimbat în doi ani de mandat.

Potrivit surselor noastre, cu câteva zile înainte de Crăciun, Carabelea și-a luat consilier personal un fost jandarm. El a fost angajat în aceeași zi în care a fost trecut în rezervă (a ieșit la pensie).

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

„Nu știm de ce se pregătește Carabelea din moment ce și-a luat drept sfătuitor un fost ofițer care avea în atribuții sarcini cu privire la coordonarea stadiului pregătirii pentru alertare, evacuare şi reacţii în situaţii de urgenţă, management stări excepţionale şi intervenţie (conform CV).

Se pregătește Carabelea de revolte sau mișcări de stradă ale populației din Piatra-Neamț și are nevoie de un braț de fier care să restabilească ordinea? Noi nu am auzit să fie astfel de prognoze, dar nu se știe niciodată.

Pe lângă CV-ul impresionant pe linie militară al proaspătului consilier, fostul ofițer se remarcă și prin ”capacitatea de a utiliza computerul în vederea întocmirii de lucrări profesionale” (conform CV).” – notează MESAJUL.ro

Reamintim că de la începutul mandatului și până în przent, Carabelea a schimbat nu mai puțin de 17 consilieri personali, cu toții bine plătiți din taxele și impozitele pietrenilor.

PUBLICITATE