Se anunță protest la Dobreni. Se cere demisia primăriței Vasilica Crețu!

În urmă cu zece zile scriam că reprezentanții locației „Valea celor Doisprezece” din comuna Dobreni o acuză pe primarul Vasilica Crețu că refuză să le elibereze Autorizație de funcționare pentru anul 2023 (vezi articolul AICI).

Deși au trecut câteva zile de atunci, se pare că primărița Vasilica Crețu nu a reușit să găsească o variantă de a rezolva problemele de acolo, motiv pentru care în urmă cu puțin timp a fost anunțat un protest public în fața sediului primăriei, scopul acțiunii fiind acela de a cere demisia primarului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Din câte cunoaștem este poate primul protest prin care se cere demisia unui primar în județul Neamț.

Mai jos, postarea integrală a administratorului domeniului ”Valea celor Doisprezece”:

”Stimati cetateni ai comunei Dobreni, va aducem la cunostinta ca JOI 25.05.2023 ora 13:00 are loc un protest in fata primariei din localitatea Dobreni.

Scopul protestului este demisia d.nei primar Vasilica Cretu pentru abuzurile ce le face datorita functiei dumneaei: înfrănarea dezvoltarii comunitatii, refuzul de a elibera acte ce tin de primarie, terenuri care au disparut sau au fost schimbate, atitudine agresiva impotriva cetatenilor, anularea contractelor de concesiune in derulare- cu investitii in curs-fara motive legale si fara a fi anuntati, refuzul de a elibera autorizatii de functionare comerciantilor din comuna, ingreunarea sau stoparea investitorilor ce au sediul in com. Dobreni, lipsa dascalilor din scoli- copii nostri fiind nevoiti sa invete clase intercalate, cei mai multi parinti au decis sa isi mute copii la scoli din oras, lipsa locurilor de joaca- dispunem de un loc de joaca pentru 8 copii in timp ce in comuna sunt mult mai multi si sunt nevoiti sa mearga la locurile de joaca din oras.Cetatenii din comuna noastra nu au nici in ziua de astazi apa curenta!

Asadar, toti cei care se regasesc in spusele de mai sus, sunt invitati JOI 25 MAI 2023 sa se alature protestului pasnic, ca astfel de cazuri sa nu ne mai afecteze comunitatea in care traim!

Precizam ca aceasta notificare va fi depusa la primaria Dobreni luni 22.05.2023, intrucat vinerea au program scurt”.

PUBLICITATE