S-a rupt un pod din Neamț (FOTO)

S-a rupt podul de peste râul Siret care face legătura între Sagna și Luțca.

Din primele informații transmise de ISU Neamț, sunt surprinse un autocamion și o autoutilitară.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

La locul evenimentului au fost alocate forțe și mijloace de la Detașamentul de pompieri Roman, IPJ, IJJ, SAJ și SVSU Sagna.

O victimă a fost scoasă din autocamion de către participanții la trafic.

„Astăzi, 9 iunie, în jurul orei 14.15, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Sagna au fost sesizați cu privire la faptul că podul ce traversează râul Siret ( DJ 207 A) dintre localitățile Luțca – Sagna, s-a rupt.

Din primele date, un autocamion și o autoutilitară circulau pe podul în cauză, din direcția Roman spre Sagna, în urma evenimentului rezultând rănirea conducătorului autocamionului, în vârstă de 56 de ani.

Imediat, la fața locului s-au deplasat mai multe echipaje din cadrul Poliției municipiului Roman și Serviciului Rutier Neamț.

Având în vedere că circulația rutieră este blocată, au fost instituite filtre rutiere pentru informarea conducătorilor auto și devierea traficului rutier pe Drumul Național 15 D, Roman – Gâdinți.” – au declarat reprezentanții IPJ Neamț

La fața locului se află și prefectul de Neamț, Adrian Niță, care a declarată că unul dintre șoferi prezintă doar excoriații, iar celălalt șofer este evaluat de către echipajul de la Ambulanță.

„Verificăm dacă mai sunt și alte mașini implicate. Situația este în dinamică.” – a spus prefectul Adrian Niță.

ACTUALIZARE (ora 15:30) – În urma evenimentului produs au fost surprinse aproximativ 20 ovine.

ACTUALIZARE (ora 15:42) – Au fost scoase de sub dărâmături 4 ovine.

ACTUALIZARE (ora 15:42) – În cauză, polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Neamț s-au sesizat din oficiu sub aspectul săvârșirii infracțiunii de abuz în serviciu, cercetările fiind continuate în vederea stabilirii, cu exactitate, a modalității de realizare a reabilitării podului, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Roman.

De asemenea, polițiștii Biroului Rutier din cadrul Poliției municipiului Roman au întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

romanulfinanciar.ro
romanulfinanciar.ro
romanulfinanciar.ro
romanulfinanciar.ro
foto: Facebook / Eduard Eduard
foto: Facebook / Covrig Marina
PUBLICITATE