Război în toată regula între deputatul Iulian Bulai și actorul Mugur Mihăescu (Garcea)

Începutul de an a adus un nou subiect în prim-planul știrilor naționale: Revelionul TVR, combătut și întors pe toate fețele de către mai multe persoane, printre care și deputatul USR Iulian Bulai.

În calitatea sa de Președinte al Comisiei de Cultură a Camerei Deputaților, a pornit un atac furibund împotriva conducerii TVR, care a pus în scenă, în noaptea de Revelion, un program ce l-a avut în prim plan pe actorul Mugur Mihăescu și care, în opinia deputatului nemțean, a fost o ”bășcălie la adresa a tot ce înseamnă pandemie: mască, vaccin, pericol, protejare, distanțare socială. Cu oameni declarați fani ai teoriilor conspirației.”

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

După această declarație a pornit un adevărat război mediatic. Mugur Mihăescu i-a adresat lui Iulian Bulai cuvinte grele: “Am să îl iau la mișto și pe asta că și el ne ia la mișto pe noi, că e într-o funcție în care ne poate lua la mișto. (…) V-au votat mai puțini oameni decât s-au uitat la Revelionul de la Antena. Vai de steaua voastră de comuniști. Du-te, bă, dispari!”

Nici Iulian Bulai nu s-a lăsat mai prejos, acesta amintindu-i lui Mugur Mihăiescu despre colaborarea acestuia cu securtitatea:

Am fost în seara aceasta la o dezbatere TV – pe subiectul Revelionului de la TVR. La dezbatere a participat și actorul Mugur Mihăescu (Garcea). A fost foarte trist și amuzant, în același timp.

Tot ce a avut să îmi spună legat de reacția mea față de TVR este că sunt comunist și neomarxist. Mă pufnește râsul. În 1989 eu aveam doi ani. Mugur Mihăescu era, în schimb, colaborator al Securității și dădea note scrise despre relațiile colegilor lui de facultate cu cetățeni străini.

Numele lui de sursă a Securității era Mihai, iar angajamentul a fost semnat pe 2 iunie 1986.
Cine este oare securist și comunist?
Domnule Garcea, făceați glume mai bune acum 20 de ani.

În acest scandal a intrat și Dana Budeanu, care nu l-a iertat, nici ea, pe deputatul Iulian Bulai (vezi aici).

PUBLICITATE