Dana Budeanu despre Iulian Bulai: ”Ahahaha…Fătălău’ ăsta cine mai e? Murim!”

Ieșirea publică a deputatului USR Neamț – Iulian Bulai – prin care a criticat în termeni duri programul TVR din noaptea de Revelion, a indignat-o pe Dana Budeanu, care i-a acordat o ”atenție deosebită” parlamentarului nemțean.

Ahahahahaha!
Fătălău’ ăsta cine mai e? Murim!

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Lasă-ne, că primarul Londrei a cheltuit 1,5 milioane Lire ca să arunce cu artificii dă revelio și cu că sanchi vine încălzirea globală scris frumos pe cer, fără să anunțe pe nimeni! Acum îl rupe populația pe genunchi!

PS: Marș la muncă, lăsați cretinismele” – este mesajul ironic al Danei Budeanu către Iulian Bulai.

Și pentru că Bulai i-a trezit Danei Budeanu interesul, aceasta a continuat să-l ”onoreze” cu o altă postare pe pagina de Facebook:

Să-i spună cineva lui Bulai ăla, n-am auzit în viața mea de el și e Președinte la Comisia de Cultură (așa țară, așa cultură, așa comisii) că pă tot globu pământesc, dân UK, US, pă Netflix li oriunde, se face caterincă de orice, în emisiuni, stand up, talk show uri, etc, inclusiv despre boala lui Calache, măști, etc!

Peste tot în țările civilizate! Toți comedianții și nu numai fac caterincă despre marea aberație prin care trecem!

Despre asta e viața, frustraților! Despre a ști să treci zâmbind prin orice!

Când milioane de oameni mureau în războaiele mondiale în doar câteva luni, pe tot globul, tocmai pentru a menține cât de cât un vibe pozitiv, se făceau spectacole și filme care tratau comic tocmai războiul! Nu vă este, mă, rușine?

Pe bani publci s-au dat zeci de milioane de Euro la toată presa, ca să se tacă în campanie, nu ca să se explice măsurile! Chiar nu vă este rușine de oameni? Marș!” – este postarea Danei Budeanu

Vezi postarea Danei Budeanu AICI

PUBLICITATE