Rareș Bogdan, despre prefectul PSD de Neamț trecut la PNL: merită o a doua șansă!

În timpul unei conferințe de presă susținută la Piatra-Neamț, prim-vicepreședintele PNL, Rareș Bogdan, a discutat despre traseism politic și despre faptul că este o boală a democrației.

Președintele PNL Neamț, Mugurel Cozmanciuc, a fost întrebat de către un jurnalist despre fostul prefect PSD Vasile Panaite, care a trecut la PNL, răspunsul lui fiind că în 2004 era primar PDL, apoi a fost prefect PSD, fiind mai apoi demis și că avea dreptul să i se dea șansa de a se înscrie într-o altă formațiune.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Răspunsul lui Mugurel Cozmanciuc a fost în stilul caracteristic, fiind cunoscută apetența acestuia pentru membri PSD, aducând în filiala liberală primari, consilieri locali și județeni, inclusiv parlamentari social-democrați.

Dar surprinzătoare a fost intervenția lui Rareș Bogdan, care până acum a condamnat traseismul și mutarea primarilor de la PSD la PNL, de data aceasta spunând despre Vasile Panaite, fostul prefect PSD că ”A doua șansă o merită! dacă vorbim de a treia, a patra, atunci e o problemă.

Rareș Bogdan a mai declarat că migrația politică este cea mai mizerabilă boală a democrației românești și niciun partid politică nu trebuie să o folosească.

Dar, când a venit vorba de primarii PSD trecuți la PNL, a spus că ”omul poate greși în viață, important este să-i vină mintea românului cea de pe urmă, dar să nu-i vină din 4 în 4 ani.” Asta însemnând că primarilor PSD le-au venit mintea la cap când au migrat la PNL și ar fi bine să rămână acolo, nu să plece înapoi.

Apoi l-a parafrazat parțial pe Petre Țuțea, spunând că: ”dacă până la o anumită vârstă nu ești de o anumită orientare politică, înseamnă că ai o problemă cu sufletul. Dar dacă rămâi la acea orientare politică după o anumită vârstă, ești un tâmpit.”

Da, sunt declarațiile lui Rareș Bogdan, cel care spunea cu un an în urmă de la tribuna Consiliului Național PNL: ”Nu îi primiţi în partidul nostru, ferecaţi uşile PNL pentru orice ales local al PSD! Nu au ce căuta în PNL. Îi vom zdrobi. Sunt dezorientaţi, sunt îngenunchiaţi. (…) Nu aveţi ce să vorbiţi cu ei. Zdrobiţi-i în alegeri! Nu au ce căuta în casa noastră”.

Vezi și PNL Neamț, în topul rușinii la nivel național privind traseismul: 257 de candidați de la alte partide

PUBLICITATE