PNL Neamț, în topul rușinii la nivel național privind traseismul: 257 de candidați de la alte partide

Peste 250 de candidați PNL din Neamț la alegerile locale din 27 septembrie 2020 au participat la alegerile din 2016 sub sigla altor partide, cei mai mulți la PSD.

Potrivit unui document publicat de presa centrală, filiala Neamț a Partidului Național Liberal, condusă de Mugurel Cozmanciuc, se află pe locul 3 la nivel național în ce privește numărul de candidați veniți de la alte partide (cu 257 de candidați), după PNL Giurgiu (358 candidați) și PNL Dolj (294 de candidați).

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Astfel, la alegerile din 27 septembrie, PNL Neamț are 22 de primari, 233 de consilieri locali și 2 consilieri județeni care la alegerile locale trecute au candidat din partea altor partide.

Cei mai mulți vin de la PSD (86 de candidați), ALDE (45 de candidați), PMP (44 de candidați) și UNPR (39 de candidați). Dintre aceștia, 3 sunt primari PSD în funcție (vezi articolul AICI)

Reamintim că președintele PNL Neamț, Mugurel Cozmanciuc, declara ferm și răspicat, în urmă cu mai puțin de un an, că niciun ales PSD sau ALDE nu va fi primit în PNL. Și Ludovic Orban spunea, tot în acea perioadă, că „Partidul Național Liberal a închis ușile” și „unul dintre cele mai nocive fenomene care au afectat democrația în România a fost traseismul politic”.

Lista candidaților o puteți descărca AICI

candidatiPNL_locale_2020_de_la_alte_partide2016
PUBLICITATE