Puntea de la ștrand rămâne ÎNCHISĂ în această vară!

Puntea pietonală de la Ștrandul Municipal din Piatra-Neamț nu va fi terminată în această vară, iar cel mai probabil, pietrenii vor putea traversa Bistrița începând din toamnă.

Ca un scurt istoric, în urmă cu 2 ani, în luna august 2021, primarul Andrei Carabelea a luat decizia de a restricționa traficul pe puntea pietonală care face accesul în Ștrandul Municipal la maxim 10 persoane (vezi articol AICI). Decizia a fost luată atunci, ca urmare a surpării balustradei și a unei părți dintr-un trotuar de pe podul peste pârâul Cuiejdi de pe Bd. 9 Mai, din zona Pieței Centrale. (vezi articol AICI)

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Anul trecut, în plin sezon estival (iulie 2022), primarul Andrei Carabelea a decis ca puntea să fie închisă definitiv, până la finalizarea lucrărilor de reabilitare. (vezi articol AICI)

În luna februarie, adică în urmă cu trei luni, același edil spunea: „…vara aceasta vom avea o punte ca nouă la ștrand… la vară ne vom putea plimba din nou pe punte…”.

Între timp, se pare că lucrările vor dura mai mult decât era de așteptat, iar pietrenii vor putea traversa puntea, cel mai probabil, la toamnă.

Primarul Andrei Carabelea a declarat în cadrul emisiunii „Cafeaua de dimineață”, în studioul Mesagerul de Neamț, că termenul de execuție al lucrărilor este de 6 luni, și curge de la începutul lunii martie.

Din păcate, nici până acum, deși au trecut 2 luni, constructorul nu s-a apucat de lucrare, iar primarul Andrei Carabelea a declarat că speră ca până la finalul lunii august lucrările să fie terminate, dar nu are o certitudine…

Carabelea, în urmă cu 3 luni: ”La vară ne vom putea plimba din nou pe punte”. Realitatea spune că ne-a păcălit…

PUBLICITATE