PSD Piatra-Neamț prezintă bilanțul (ne)realizărilor primarului Andrei Carabelea (VIDEO)

„Realizările” primarului Andrei Carabelea dar și posibilitatea organizării unui referendum pentru demiterea edilului municipiului Piatra-Neamț au fost principalele teme discutate de senatorul Răzvan Cuc și președintele PSD Piatra-Neamț, Florentina Moise, într-o conferință de presă.

O să discutăm despre proiectele primarului ales de pietreni, despre proiectele domnului Carabelea, pe care le-a promis în campania electorală.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Am spus: „Domnule, hai să îi dăm o șansă acestui tânăr primar” și șansa să arate ce poate să facă, pentru că a avut un program de guvernare locală, să spunem, foarte vast, în care a promis foarte multe lucruri.

Să știți că am studiat cu foarte mare atenție acest program și am căutat în el ceva bun pentru că nu vreau să fiu considerat un hater sau un om care caută tot timpul numai lucruri negative, ci am vrut să găsesc lucruri pozitive.

Totodată mă așteptam ca la un an de la alegerile locale să iasă domnul primar Carabelea și să ne spună realizările din programul său de guvernare sau măcar ce a început să facă pentru pietreni.

Dacă domnia lui nu a ieșit am zis că ar fi bine să îl ajutăm noi și să prezentăm câteva din realizările lui. Din păcate, vă spun sincer că nu am reușit să identific nicio realizare demnă de luat în considerare.”, a transmis Răzvan Cuc

Despre posibilitatea organizării unui referendum pentru demiterea primarului după toate aceste (ne)realizări la 1 an de când a fost ales, senatorul Răzvan Cuc a spus că este „un rău necesar”.

„Cred că inclusiv membrii din PNL Neamţ ar fi de acord cu acest referendum.” – a mai punctat senatorul

Tot în cadrul conferinței de presă, Florentina Moise a transmis că are un proiect de hotărâre care are ca obiect ajutoare de încălzire în perioada sezonului rece pentru familiile monoparentale din Piatra-Neamț, cu venituri reduse și care au în întreținere unul sau mai mulți copii.

Conferința de presă o puteți urmări în materialul de mai jos:

PUBLICITATE