Proiect pentru 2018: Aparate fitness în aer liber în mai multe zone din Piatra-Neamţ

După o serie de consultări cu pietrenii, consilierii locali PNL și-au propus pentru 2018 implementarea unui proiect de amenajare a unor parcuri sportive, prin montarea de echipamente fitness în aer liber în mai multe zone din Piatra-Neamţ. Pentru început amenajarea unor astfel de aparate va avea loc în Parcul Central şi în Ştrandul municipal, urmând ca acest proiect să fie extins în fiecare cartier.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

„Anul 2018 va avea parte de câteva proiecte în premieră pentru Piatra-Neamț, iar împreună cu primarul Dragos Chitic și colegii mei liberali, ne vom strădui să fie duse la îndeplinire.

Astăzi vă prezint un prim proiect, care se referă la amenajarea unor parcurisportive, prin montarea de echipamente fitness în aer liber în mai multe zone din Piatra-Neamţ.

Pentru început ne dorim amenajarea unor astfel de aparate în Parcul Central şi în Ştrandul Municipal, urmând să extindem acest proiect pentru fiecare cartier.

Am primit foarte multe solicitări de la persoane de toate vârstele care doresc să-şi protejeze sănătatea şi să facă mişcare în aer liber. Este un proiect implementat deja în marile oraşe ale ţării (Bucureşti, Cluj, Braşov, Arad), iar apariţia acestor echipamente în Piatra-Neamţ cred că va reprezenta un real succes.

Ca un mic detaliu, fiecare echipament va avea un panou de prezentare care va explica exerciţiile fizice care se pot executa, inclusiv grupele de muşchi antrenate. 
Aceste echipamente vor putea fi folosite atât de tineri cât şi de persoane în vârstă, ele adresându-se inclusiv persoanelor cu dizabilităţi.”, a specificat consilierul local Romel Bîrjoveanu.

Vezi și Ce proiecte propun primarul Dragoș Chitic și consilierii PNL pentru Piatra-Neamț în anul 2018

PUBLICITATE