Primăria Piatra-Neamț va răspunde pentru orice accident din noile intersecții, prin nerespectarea condițiilor polițiștilor

Poliția Neamț avertizează Primăria Piatra-Neamț că va fi direct răspunzătoare de producerea oricărui accident ce va avea loc în zona centrală a orașului (unde acum se fac lucrări de deviere a traficului rutier) dacă nu sunt respectate condițiile polițiștilor.

În această perioadă, în zona centrală a municipiului Piatra-Neamț, se fac lucrări de modificare a circulației rutiere (vezi articol AICI), pentru devierea traficului rutier pe perioada execuției lucrărilor la podul de la spital (podul de la Pietricica din zona spitalului). Asta va duce la devierea traficului rutier pe perioada execuției lucrărilor, în special prin zona magazinului „Unic”.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Astfel, Primăria Piatra-Neamț a întocmit un plan de deviere al traficului, care înseamnă dispariția unui sens giratoriu, desființarea mai multor locuri de parcare, modificarea semnelor de circulație cu privire la regimul de prioritate al unor străzi etc.

Noile trasee de ocolire vor funcționa pe toată perioada execuției lucrărilor (aproximativ 6 luni)

Serviciul Rutier al Poliției Județului Neamț a trimis o adresă administrației locale prin care atrage atenția că Primăria se face direct răspunzătoare de producere a oricărui accident în intersecțiile nou create, prin nerespectarea avizelor sau a eventualelor erori de proiectare sau execuție.

Poliția Rutieră și-a dat avizul pentru noua reconfigurare a traseului de ocolire cu anumite condiții, pe care le puteți vedea mai jos.

PUBLICITATE