Primăria Piatra-Neamț a decis să lase clubul de fotbal Ceahlăul să joace pe stadion și a eșalonat datoria

Primăria Piatra-Neamț anunță că în urma discuțiilor cu reprezentanții CSM Ceahlăul s-a stabilit ca datoriile de 18.000 de lei pe care clubul de fotbal le are către municipalitate să fie eșalonate, iar echipa să poată continua antrenamentele și meciurile pe stadionul municipal.

Reamintim că în această dimineață, jucătorii și staff-ul echipei au stat la poarta stadionului după ce nu au fost lăsați să intre pe teren pe motivul neplății chiriei (vezi articol AICI)

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

„CSM Ceahlăul Piatra Neamț se pregătește astăzi, dar și de aici înainte, pe stadion pentru că lucrurile s-au liniștit. Într-adevăr începem antrenamentul cu 40 de minute mai târziu, din cauză că nu am avut acces pe stadion, dar lucrurile s-au rezolvat după ce conducerea clubului și reprezentanții Primăriei Piatra Neamț au discutat și s-a stabilit modul de lucru. Vă așteptăm sâmbătă la meciul cu CSM Bacău, care va începe la ora 17:00.” – au transmis reprezentanții clubului pe Facebook

Mai jos, comunicatul Primăriei Piatra-Neamț:

Asociația Club Sportiv Municipal Ceahlăul Piatra-Neamț, asociație sportivă de drept privat, are datorii către municipalitatea pietreană pentru utilizarea Stadionului Municipal în valoare totală de 18.000 lei, aferente perioadei august 2022 – februarie 2023.

Aceste datorii sunt în conformitate cu HCL 13 din 28.01.2021, hotărâre care stabilește și faptul că „Tarifele de utilizare se reduc cu 75% pentru Asociațiile/Cluburile Sportive de drept public/privat cu Certificat de Identitate Sportivă, care performează la nivelul Municipiului Piatra Neamț”, categorie în care se încadrează și Asociația Club Sportiv Municipal Ceahlăul Piatra-Neamț.

Cunoscând situația financiară a Asociației Club Sportiv Municipal Ceahlăul Piatra-Neamț, dar și importanța pe care o are pentru comunitatea pietreană existența unei echipe de fotbal, municipalitatea a purtat mai multe discuții cu reprezentanții asociației în vederea rezolvării acestei situații și a eșalonării lunare a debitului acumulat.

Printr-o adresă oficială, înregistrată astăzi la sediul instituției, Clubul Sportiv Municipal Ceahlăul Piatra-Neamț a transmis instituției noastre o propunere de grafic pentru eșalonarea datoriilor acumulate pe care o vom analiza cu celeritate.

Suntem convinși, având în vedere și angajamentul formulat astăzi de asociație, că situația datoriilor pentru utilizarea Stadionului Municipal se va rezolva.

Echipa de fotbal Ceahlăul își desfășoară în continuare antrenamentele și meciurile oficiale pe Stadionul Municipal în aceleași condiții ca și până acum.

PUBLICITATE