POZA ZILEI! Bannerul eternității

O nouă tendință decorativă a luat cu asalt străzile din Piatra-Neamț: combinația unică de bannere electorale cu ornamente funerare. 

Piatra-Neamț devine scena unui spectacol vizual de neuitat. Cu alegerile la orizont, candidații PSD și-au etalat figurile pe bannere grandioase, dar și cu o mică adăugire artistică: niște cruci de marmură, un accesoriu surprinzător care pare să sugereze că promisiunile electorale ar putea avea nevoie de ultimele rugăciuni pentru a deveni realitate.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Bannerul în cauză, plasat la intersecția străzilor Lămâiței și Dimitrie Leonida, prezintă chipurile (necunoscute conform sondajelor) lui Vasilică Harpa și Adrian Niță, alături de premierul Marcel Ciolacu, sub care trei cruci alb-neprihănite par să spună: „Aici zac speranțele noastre politice.”

Mulți ar putea crede că e campanie pentru un nou cimitir municipal sau poate că asta e un nou tip de reclamă pentru a ne reaminti că toate promisiunile elctorale sunt efemere. În orice caz, sperăm că rezultatele alegerilor nu vor necesita un epitaf.

În concluzie, pe străzile orașului creativitatea campaniei a luat o turnură oarecum… funerară.

PUBLICITATE